VIDEO Autobusa šoferis neizvērtē situāciju un izlaiž bērnu šosejas malā. Māte sašutusi par viņa rīcību (8)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Lūka/LETA

Kāda 12 gadus veca zēna māte vērsās pie raidījuma "Degpunktā" - starppilsētu autobusa šoferis, uzklausot nepilngadīgā zēna raizes par nokavēto pieturu, nolēma bērnu izlaist viņam nepazīstamā vietā.

Aptuveni ap plkst. 17 vakarā kāda Ķekavas iedzīvotāja saņēma zvanu no sava 12 gadus vecā dēla. Bērns brauca mājās ar autobusu no skolas Rīgā, taču bija palaidis garām ierasto pieturvietu "Odukalns". Zēns vērsās pie šofera, taču gluži korektu rīcību nesagaidīja.

"Piegāja pie autobusa vadītāja, pajautāja "vai mana pietura Ķekavā jau bija", autobusa vadītājs atbildēja "jā, mēs jau pabraucām garām" un pats sāka apstāties. Apstājās un izlaida turpat, kur apstājās," stāstīja pusaudža māte.

Bērns ar autobusu Rīga-Bauska nekad nebija braucis tālāk par ierasto pieturu un īsti nesaprata, kā lai apraksta mātei savu atrašanās vietu. Apkārt esot bijuši angāri un pļavas. Māte atlika darbu un skriešus metās uz savu automašīnu. Ceļa posms ir taisns, un sieviete zināja, ka, uzmanīgi braucot pa šoseju, dēls atradīsies.

Sieviete, sēžot pie stūres, pamazām kļuva dusmīga uz uzņēmumu "Nordeka" un tā šoferi. Māte bija neizpratnē, kāpēc autobusa vadītājs nepajautāja nepilngadīgajam pasažierim, vai viņam nebūtu ērtāk vienkārši izkāpt nākamajā pieturā.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu