Elizabetes kopija - princese Šarlote svin savu astoto dzimšanas dienu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Šodien, 2. maijā, dzimšanas diena Velsas prinča un princeses meitai princesei Šarlotei. Kā jau katru gadu, arī šoreiz karaļnams publicējis apburošu princeses fotogrāfiju, kuru uzņēmusi Šarlotes mamma. Skats ir nudien neatvairāms!

Vēlāk karaliskā ģimene dalījās ar otru fotoattēlu, lai pateiktos laba vēlētājiem. Jaunajā attēlā, ko uzņēmusi fotogrāfe Millija Pilkingtone, princese Šarlote kamerai velta platu smaidu, ziedu laukā apskaujot ģimenes suni, kokerspanielu Orla. "Paldies par visu vēlējumiem dzimšanas dienā!" 

Apburošais un dzīvespriecīgais foto ir uzņemts šogad Vindzoras pilī. Vai zināji, kāpēc meitai tika dots vārds Šarlote? Izrādās, tā ir sievišķā versija vārdam Čārlzs, kas nozīmē, ka vārds dots par godu vectēvam. 

Princese Šarlote savu dzimšanas dienu sāka svinēt jau dienu iepriekš, kad Velsas princese meitu bija aizvedusi uz Karalisko operu, kur izrādīja baletu "Pelnrušķīte". Kāds Twitter lietotājs dalījās ar video, kurā redzamas abas karaliskās ģimenes pārstāves.

Fakti par princesi Šarloti:

* Šarlotes raksturs ir ļoti mīlīgs un maigs, tomēr ir reizes, kad viņa nekautrējoties var parādīt visiem fotogrāfiem mēli!

* Karaliskajā ģimenē viņu sauc arī par Lotiju.

* Princese Šarlote veido jauno laiku vēsturi, jo tieši viņas piedzimšanas laikā monarhija pieņēma likumu, ka troni var mantot rindas kārtībā abi dzimumi, tā rindā pagrūžot zemāk jaunāko brāli, princi Luisu. Šarlote ir ceturtā rindā uz troni aiz vectēva prinča Čārlza, tēva Viljama, brāļa Džordža.

* Šarlote prot runāt arī spāņu valodā. To viņa iemācījās no savas spāņu izcelsmes auklītes.

* Šarlotei padodas teniss, dejas un jāšana ar poniju.

* Šarlote ļoti labi saprotas ar dzīvniekiem.

* Šarlote neatsakās no asa ēdiena, īpaši indiešu karija. Viņai garšo arī olīvas.

* Šarlote bija izteikta karalienes Elizabetes II mīlule. Viņa vienmēr īpaši interesējās par mazo princesi. Iespējams, tāpēc, ka abas izskatījās tik līdzīgas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu