Trešdienas horoskops: 3. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi trešdienai, 3. maijam. 

AUNS

Jaunās ieceres, projektus vai biznesa plānus vēlams atlikt. Ikdienas pienākumus paveic, bet ne vairāk, jo var sanākt kārtīga pārrēķināšanās. Labāk izplāno, ko darīt garajās brīvdienās.

VĒRSIS

Esi uzmanīgs partneru izvēlē, jo sakāmvārds vēsta, ka solīts makā nekrīt. Ceļā var gadīties cilvēki, kas gatavi sadarboties un dot savu ieguldījumu kopējā lietā, bet vēlāk "čiks" vien sanāk.

DVĪŅI

Svarīga finanšu tēma. Plānosi brīvdienu izdevumus un pasākumus. Vari sevi palutināt ar ko tādu, ko sirds sen kārojusi. Vakarā burvīgs laiks romantiskam randiņam.

VĒZIS

Pārskati savas finanšu lietas, ienākumus un izdevumus. Ja pērc kaut ko rītdienas svētku galdam, izveido sarakstu, kas patiešām nepieciešams. Naudai var būt tendence ātri aizplūst.

LAUVA

Izmanto priekšrocības, ko sniedz mūsdienu tehnoloģijas. Vajag izdarīt tā, lai dzīve komfortablāka un darbi sokas raitāk. Līdz vēlam vakaram nestrādā – jāapdomā brīvdienu plāni.

JAUNAVA

Kaut arī tūdaļ brīvdienas, būsi aizņemts ar karjeras jautājumiem un jaunām iecerēm. Dažu brīdi pat piemirsīsi par savējiem - ja tev ir ģimene, tuvinieki var sākt protestēt.

SVARI

Šodien daudz paspēsi: gan darbus izdarīt, gan jaunus uz pēcsvētku laiku saorganizēt. Ja esi vairākos procesos vienlaikus, tad jāstrādā rūpīgi. Var gadīties neuzmanības kļūdas.

SKORPIONS

Vēlams orientēties uz darbiem vai projektiem, kas nes labumu ilgtermiņā. Turklāt derētu arī ielūkoties kursu piedāvājumā, liekot akcentu uz dažādu tehnoloģiju mācībām.

STRĒLNIEKS

Kaut arī brīvdienas jau tepat pie durvīm, tev plānotas pārrunas, sapulces un paralēli vēl notiek virtuālā komunikācija. Vakarā neaizstrādājies, varēsi turpināt pēc brīvdienām.

MEŽĀZIS

Lietišķajā jomā iespējami nelieli pārpratumi un arī tehniskas ķibeles. Esi uzmanīgs ar dokumentiem. Viss rūpīgi jāpārlasa un elektroniskā formāta materiāli kārtīgi jānoseivo un jānoglabā.

ŪDENSVĪRS

Izdarīgi cilvēki spēj saskatīt izdevību un tu piederi pie viņiem. Šodien esi modrs, jo var rasties iespējas pavairot ienākumus. Pievakarē sirsnīga tikšanās ar mīļoto.

ZIVIS

Būsi diezgan emocionāls un daudz ko ņemsi tuvu pie sirds. Nesatraucies par lietām, ko nevari mainīt un mēģini vairāk saskatīt pavasarīgi gaišās krāsas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu