VIDEO Purvciemā sadurta sieviete; cietusī atteikusies rakstīt iesniegumu policijā (8)

CopyLinkedIn Draugiem X
Daudzdzīvokļu mājas iekšpagalms Zolitūdē.
Daudzdzīvokļu mājas iekšpagalms Zolitūdē. Foto: Paula Čurkste/LETA

Purvciema ielā Rīgā nesen kādas daudzdzīvokļu mājas iedzīvotāju uzmanību piesaistīja vairākas operatīvo dienestu automašīnas, kas bija ieradušās pagalmā. Izrādījies, ka pirms tam tikusi sadurta kāda sieviete, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Nama iedzīvotāji dalījušies ar foto, kurā redzams, ka mājas pagalmā apstājušās vairākas policijas automašīnas, mediķi un vēl citi operatīvo dienestu pārstāvji. Šis skats radījis raizes un bailes par to, kas atgadījies mierīgajā namā, jo neviens no mājas iedzīvotājiem nesūdzas, ka mājās konkrētajā kāpņu telpā kādā miteklī dzīvotu skaļi vai nelabvēlīgi kaimiņi.

Mājas sētniece apstiprināja, ka liftā ir manījusi asinis. 

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests atklāj, ka viens cilvēks no adreses Purvciemā ielā ir nogādāts slimnīcā. Apkārtējiem nenojaušot, ēkā ir notikusi vardarbība, informē policija

Valsts policijas pārstāve Elīna Priedīte informē: "Ierodoties notikuma vietā, likumsargi noskaidroja, ka starp cietušo sievieti un vēl vienu personu kopīgas alkohola lietošanas laikā izcēlies konflikts, kā rezultātā sievietei iedurts rokā.

Cietusī atteicās rakstīt iesniegumu policijā par notikušo, taču Valsts policijas Rīgas Teikas iecirknī ir sākta resoriskā pārbaude, lai skaidrotu notikušā apstākļus.”

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu