4. maija horoskops: kā tev jāsvin šie svētki?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens / LETA

Horoskopi ceturtdienai, 4. maijam. 

AUNS

Latvijas svētki ir jāsvin! Sarīko svinīgas pusdienas ģimenei un draugiem, jo šodiena ir īpaša un atzīmējama. Sazinies arī ar mīļajiem cilvēkiem, kas svešatnē.

VĒRSIS

Ja tev tīk dārza darbi, tad vajag sēt un stādīt, izbaudot zemes un augšanas spēku. Ja ne – tad dodies ceļojumā. Uz tulpju vai magnoliju ziedēšanas svētkiem vai dabas takām.

DVĪŅI

Sirdī pavasaris un tavs smaids var iekarot ne vienu vien sirdi, viegla koķetērija, kas pārvēršas jūtās. Ja esi ar kādu kopā, tad veltiet laiku viens otram un romantiskai divvientulībai.

VĒZIS

Dzimto zemi mīlošā Vēža mājās būs baltais galdauts uzklāts, un sarkanbaltsarkanais karogs mastā uzvilkts. Vai vismaz lentīte pie drēbju atloka vai mašīnas antenas. Svinīga svētku noskaņa.

LAUVA

Galvā īsta "prāta vētra" – dažādas domas un idejas. Sazinies ar draugiem, palūdz novērtēt ieceres un pieņem zināšanai viņu ieteikumus. Vakarā apmeklē kādu valsts svētku pasākumu.

JAUNAVA

Nesēdi mājās, jo tad laiks aizsteigsies un diena pazudīs, kā nebijusi. Vari doties garākā pastaigā, nūjot, izbraucienā ar divriteni. Tīkams nogurums savijas ar jaunu enerģijas devu.

SVARI

Ja pēdējā laikā esi bijis aizņemts ar darbu vai biznesu, tad šodien jāvelta uzmanība savējiem. Aizbrauciet kopā pie dabas, atpūtieties un izklaidējieties. Sirdi piepildīs mīlestība.

SKORPIONS

Enerģiju vislabāk likt lietā sportiskās aktivitātēs un aktīvos mājas darbos: lai putekļu sūcējs robotiņš dūc, lai viedais pulkstenis skaita soļus, un vakarā jutīsi, ka diena labi pavadīta.

STRĒLNIEKS

Apcerīgs noskaņojums saistībā ar sirdslietām. Ja tev ir otrā pusīte, kopā kādu svētku pasākumu vai satiecieties ar draugiem. Brīvajiem cilvēkiem jāsargās no aušīgiem piedzīvojumiem.

MEŽĀZIS

Tu esi dāsns un mīļš pret cilvēkiem, ko uzskati par savējiem. Iepriecini viņus un šajā svētku dienā un sapulcē uz kopīgu mielastu. Būs sirsnīgi un iedvesmojoši.

ŪDENSVĪRS

Pozitīvas emocijas no komunikācijas ar radiem un draugiem. Sarīko dārza svētkus, tikai ar izdevumiem nepārspīlē. Vislabākais risinājums ballīte ar "groziņiem".

ZIVIS

Būtu jauki aizbraukt nelielā ceļojumā, paskatīt, kas interesants notiek tuvējās kaimiņvalstīs. Nedrīkst atstāt novārtā sirdslietas. Pavasaris iedvesmo romantiskiem piedzīvojumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu