Video ⟩ Konflikts starp mājas saimnieci un īrnieci Spilvē: sieviete izīrētajā mājā dzīvo antisanitāros apstākļos (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Aleksey Boyko/Shutterstock

Mājas īpašniece Natālija Pierīgā pirms dažiem gadiem nolēmusi izīrēt savu īpašumu un noslēgusi līgumu ar kādu ģimeni. Kopš 2020. gada jūnija līdz pat šai dienai iekļūt miteklī nebija izdevies. Katru reizi, kad saimniece vēlējusies apsekot māju, īrniece esot izdomājusi atrunas. Sieviete ar riebumu atminas brīdi, kad beidzot atvēra durvis, vēsta raidījums "Bez Tabu". 

Nama otrajā stāvā vienā no tualetēm nesenajā mājas apskatē īpašniece uzgāja divus būrī ievietotus dalmāciešus. Tikmēr telpa izskatījās vairāk nekā antisanitāra.

Nama saimniecei zināms, ka īrniece ir šķīrusies daudzbērnu māmiņa. Divas no atvasēm gan esot jau pilngadīgas. Īres līguma noslēgšanas brīdī Natāliju neviens neinformēja, ka ēkā uzturēsies arī vairāk nekā desmit suņu.

20. aprīlī Valsts policijā tika reģistrēts izsaukums uz Spilvi saistībā ar konfliktu starp mājas saimnieci un īrnieci, pēc kā Valsts policija saņēma iesniegumus no abām iesaistītajām pusēm.

Valsts policijā ir saņemti iesniegumi par iespējamu nekustamā īpašuma bojāšanu un par iespējamu emocionālu vardarbību pret bērnu, un tie šobrīd tiek izskatīti. Savukārt saņemtais iesniegums par iespējamu dzīvnieku labturības noteikumu pārkāpšanu ir nosūtīts Pārtikas un veterinārajam dienestam pēc piekritības.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu