Piektdienas horoskops: 5. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi piektdienai, 5. maijam. 

AUNS

Ļoti svarīga informācijas apmaiņa un cilvēciski kontakti: jāpiezvana draugiem, jāpapļāpā. Varbūt arī jānorunā tikšanās kādā pievilcīgā āra kafejnīcā.

VĒRSIS

Sakrājušies dažādi jautājumi, kas izrunājami ģimenes lokā. Svarīgi uzklausīt un pieņemt atšķirīgus viedokļus. Spraigās sarunās radīsi risinājumus un dzims jaunas idejas.

DVĪŅI

Lieliska diena, lai būtu kopā ar mīļoto un izbaudītu divvientulību. Brīvajiem ļaudīm sirdī var iespīdēt dzirkstošs saulstariņš: varbūt satiktais cilvēks ir īstais un vienīgais?

VĒZIS

Saimniecības darbu pilnas rokas: jātīra, jāuzpoš, jāizdaiļo interjers. Nepūlies viens, bet iesaisti radus un draugus. Pēc labi padarīta darba – ballīte omulīgā gaisotnē.

LAUVA

Ģimenes tēma un sirdslietas šodien pirmajā vietā. Vajag ar savējiem kaut kur aizbraukt, izdomāt ko aizraujošu. Brīvajiem ļaudīm sirds atvērta mīlestībai. Atceries, ka brīnumi dažkārt notiek!

JAUNAVA

Palutini savus tuvos un mīļos cilvēkus: aizbrauciet kopā nelielā Latvijas apceļojumā; paskatiet, kas labs amatnieku tirdziņos; kādi interesanti brīvdabas pasākumi.

SVARI

Vajag tā nesteidzīgi, lēnītēm, pamazītēm. Izgulies un izbaudi slinko rītu ar brokastīm gultā, parosies mājās, izmēģini kādu jaunu kulinārijas recepti. Lai diena plūst savā gaitā.

SKORPIONS

Pievērsies sirdslietām un atvēli laiku sirsnīgai sarunai ar savu otro pusīti. Brīvajiem ļaudīm savukārt pret nejaušu iepazīšanos vajadzētu izturēties vērtējoši. Iespējams, viss nav tā, kā izskatās.

STRĒLNIEKS

Saimniecības darbi pirmajā vietā: kaut kas jāsakārto, kaut kas jāsalabo. Darbojoties ar tehniku, ievēro drošības instrukcijas. Vakarā dodies paklaiņot pa pilsētu, kura vēl neguļ. Romantiskas noskaņas.

MEŽĀZIS

Praktiskajam Mežāzim padomā daudz saimniecības darbu. Vēlēsies kaut ko mainīt mājas iekārtojumā – pielikt citus aizkarus, uzklāt jaunus pārklājus, pārbīdīt mēbeles. Pārmaiņas iedvesmos.

ŪDENSVĪRS

Nevar saprast- vai vairāk velk uz melanholiju vai kašķi... Garastāvokļa maiņas var izpausties attiecībās mīļoto cilvēku. Nesēdi mājās kā rūgumpods, ejiet kopā pastaigāt vai pasēdēt kādā omulīgā krodziņā.

ZIVIS

Tu esi izpalīdzīgs cilvēks, taču nedrīkst aizmirst arī par savām interesēm. Brīvdienas domātas atpūtai, nevis svešu problēmu risināšanai. Satiecies ar draugiem vai apmeklē kultūras pasākumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu