Video ⟩ Netālu no Jekaterinburgas deg šaujampulvera noliktavas (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: twitter.com

Sverdlovskas apgabala Pervomaiskas ciemā Krievijā sestdienas, 6. maija vakarā aizdegušās noliktavas ar šaujampulveri. Maskavas Kremļa propagandas aģentūra TASS, atsaucoties uz neatliekamās palīdzības dienestu, ziņo, ka noliktavu aizdegšanos izraisījis meža ugunsgrēks.

„Ugunsgrēks apdraud 18 blakus esošās noliktavas, kurās arī glabājas šaujampulveris,” sacīja vārdā neminēts avots. Pervomaiskas ciems, kurā dzīvo aptuveni 400 cilvēku, gatavojas evakuācijai.

Vēlāk informāciju par noliktavas aizdegšanos apstiprināja arī Krievijas Ārkārtas situāciju ministrijas Galvenā direkcija. Pēc sākotnējām ziņām, cietušo nav.

Varas iestādes sākušas Pervomaiskas ciema iedzīvotāju evakuāciju. Cilvēki pamet ciemu autobusos un ar privāto transportu, savā „VKontakte” lapā rakstīja Reževskas pilsētas rajona vadītājs Ivans Kartašovs.

Pēc TASS ziņām, Jekaterinburgas iedzīvotāji sūdzas par spēcīgu smogu, gaisā jūtama deguma smaka.

Pervomaiskas ciems, kurā saskaņā ar Sverdlovskas apgabala Ārkārtas situāciju ministrijas Galvenās pārvaldes sniegto informāciju pulksten 20:27 izcēlās ugunsgrēks, atrodas aptuveni 30 kilometrus no Jekaterinburgas.

Varas iestādes izsludinājušas ārkārtas stāvokli Reževskas rajonā pie Jekaterinburgas.

Situācija ar ugunsgrēkiem Sverdlovskas apgabalā tiekot vērtēta kā kritiska. Reģions lūdzis federālo palīdzību, lai cīnītos ar tiem, apliecinājis apgabala vadītājs Jevgeņijs Kuivaševs.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu