Pirmdienas horoskops: 8. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi pirmdienai, 8. maijam. 

AUNS

Jaunas idejas. Taču jābūt vērīgam un ieceres kārtīgi jāizvērtē. Neko nesasteidz, jo patlaban ir tāds periods, kad vairāk nekā citkārt iespējami pārpratumi. Dari visu palēnām, pamazām.

VĒRSIS

Nedēļa sākas enerģiski, jo šis mēnesis ir Vērša zodiaka zīmes iedvesmas laiks. Sirdī pavasara sajūta, kas dod daudz optimisma. Vari plānot jaunu „uzrāvienu”, tikai viss kārtīgi jāizrēķina.

DVĪŅI

Ja esi čakli strādājis, tad būs rezultāts materiālā izteiksmē. Bankas īsziņās saņemsi tīkamas vēstis par konta papildinājumu. Ja ne – tad vajag padomāt: kur un kā vari nopelnīt vairāk.

VĒZIS

Cilvēki pie tevis tieksies, jo tu proti uzklausīt, atbalstīt un īstajā brīdī pateikt uzmundrinošus vārdus. Atrisināsi dažus svarīgus jautājumus un iedibināsi kārtību un taisnīgumu.

LAUVA

Atradīsies uzmanības centrā, spīdēsi ar asprātībām, interesantām idejām un iekarosi daudzu cilvēku simpātijas. Profesionālajā jomā labs laiks karjerai vai biznesa projektu attīstībai.

JAUNAVA

Esi uzmanīgs, kārtojot lietišķus jautājumus vai darbojoties ar dokumentiem – ir iespējamas kļūdas un pārpratumi. Svarīgās lietas labāk atlikt, vai arī jābūt ļoti, ļoti vērīgam.

SVARI

Nedēļas pirmā darba diena, bet uzreiz jau pienākumu gūzma! Galvenais: saplānot visu un pie tā plāna arī turēties. Ja trauksies no viena darba, pie otra, tad kaut kas paliks pusratā.

SKORPIONS

Ir tāds piņķerīgs laiks, kas var sagādāt galvassāpes. Labāk darboties komandā, un nedemonstrēt ambīcijas un vēlmi būt „pašam visgalvenākajam”.

STRĒLNIEKS

Ideju pilna galva, tās drūzmējas prātā un nevar saprast, kura vērtīga, bet kura pārlieku ambicioza un nereāla. Lai tiktu skaidrībā, vēlams skats no malas. Pajautā padomu cilvēkiem, kuriem uzticies.

MEŽĀZIS

Apcerīgs un filozofisks noskaņojums, un daudz jautājumu, ar kuriem jātiek skaidrībā. Uzklausīt, sniegt atbalstu un palīdzēt var tuvinieki, ģimene un cilvēki, kurus tu uzskati par savējiem.

ŪDENSVĪRS

Piktosies, ja kolēģi vai biznesa partneri pret tavām novatoriskajām idejām izturēsies skeptiski. Meklē domubiedrus, ar kuriem vari saprasties no pus vārda, un viss notiks.

ZIVIS

Augstā līmenī darbosies intuīcija, ja arī pats to lāga negribēsi atzīt. Eksistē taču loģika un racionālais prāts, kurš stāsta pavisam ko citu... Tomēr ir vērts ieklausīties, ko saka priekšā iekšējā balss.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu