VIDEO ⟩ Ķekavā vīrietis sēžas pie stūres teju trīs promiļu reibumā un bez vadītāja apliecības (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Ķekavas pusē dzīvo kāds vīrietis, kurš vairākas reizes pieķerts un sodīts par dažādiem pārkāpumiem. Vietējie policisti viņu pirms pāris dienām atkal aizturēja - vīrietis bija sēdies pie stūres alkohola reibumā un bez autovadītāja apliecības, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 10 Ķekavas apkaimē kāds vīrietis jau bija paspējis pamatīgi piedzerties, sasniedzot gandrīz trīs promiļu stipru reibumu. Vīrietis  izlēma sēsties pie stūres savam "Dodge Caliber" un doties izbraukumā.

Reģionālās pašvaldības policijas pārstāve Sintija Jurjāne informē, ka policijā saņemta informācija, ka degvielas uzpildes stacijā atrodas oranžas krāsas automašīna, kuras vadītājs, iespējams, ir reibumā. Policisti izbrauca uz notikuma vietu. Apsekojot tuvāko apkārtni, pamanīja aprakstam līdzīgo automašīnu un apturēja to.

Policisti, piegājuši pie automašīnas, atpazina vīrieti. Viņam jau iepriekš bijusi darīšana ar policiju.

Policisti nojauta arī to, ka viņš, iespējams, sirgst ar emocionāliem traucējumiem un uztraukums par aizturēšanu var izraisīt neprognozējamu, agresīvu rīcību. Valsts policijas darbinieki vīrietim konstatēja vairāk nekā 2,7 promiļu reibumu.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu