Otrdienas horoskops: 9. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi otrdienai, 9. maijam. 

AUNS

Kolēģos vai darījuma partneros vajag ieklausīties, taču domā ar savu galvu. Kāds var izteikt maldinošus pieņēmumus bez ļauna nolūka, bet tomēr – censties iestāstīt kādas aplamības.

VĒRSIS

Raksti projektus un biznesa plānus, meklē domubiedrus, atbalstītājus vai sponsorus, jo tavas idejas tiks augtu novērtētas un izrādīsies dzīvotspējīgas.

DVĪŅI

Nekautrējies runāt par naudas lietām. Solījumiem uz vārda netici, bet noformē visu juridiski „stipros papīros”. Reizēm nevietā ielikts komatiņš maina lietas būtību.

VĒZIS

Darbā jāiegulda daudz pūļu un var gadīties, ka visas ieceres nemaz neizdodas. Nav vērts pūlēties, jāpagaida labāki laiki. Piefiksē nākotnes idejas, jo drīz būs piemērots laiks lieliskam startam.

LAUVA

Nepaļaujies uz veiksmi, kura bieži vien ir tava sabiedrotā. Ja iedziļināsies, tad ar dažādām sadzīviskām grūtībām un lietišķām problēmām sekmīgi tiksi galā.

JAUNAVA

Dzīve var piespēlēt iepazīšanos ar interesantiem cilvēkiem, kas vēlāk kļūst par domubiedriem un sadarbības partneriem. Nebaidies riskēt, jo – pasaule pieder drošajiem!

SVARI

Cik var strādāt ierastajā ritmā? Vajag izdomāt veidu, kā darba procesu padarīt ātrāku. Varbūt vajag likt lietā jaunāko tehnoloģiju iespējas. Ar novatorisku pieeju viss veiksies raitāk.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā neliec visu uz vienas kārts. Jābūt gatavam elastīgi reaģēt uz situācijām un dažādiem „pārsteigumiem”. Tāpēc labi, ja līdzās plānam A ir arī plāns B un varbūt pat C un D.

STRĒLNIEKS

Lai arī ko tu darītu, vajag aprēķināt izdevīgumu. Patlaban peļņas un zaudējumu iespējas iet cieši līdzās. Viens solis pa labi: un veiksme ir ar tevi, viens solis pa kreisi un grāvī iekšā.

MEŽĀZIS

Darbā viss vairāk vai mazāk ritēs savu gaitu. Tikai nesāc jaunus projektus, jo norunas var izjukt un labi saplānotie darbi var sabremzēties. Mazliet jānogaida.

ŪDENSVĪRS

Labs laiks peļņai, un ienākumu palielināšanas iespējas slēpjas nākotnes idejās. Izpēti biznesa kursu piedāvājumu, jo var atrasties kas noderīgs - tieši tas, kas šobrīd nepieciešams.

ZIVIS

Lietišķajos jautājumos paļaujies pats uz sevi. Ja kāds sola palīdzēt, tomēr visu pārbaudi un pieskati. Zināsi padomu pats sev un arī kolēģiem vai draugiem varēsi ko ieteikt.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu