VIDEO ⟩ Vērienīgi policijas, zemessardzes un brīvprātīgo spēki turpina septiņus gadus vecās Justīnes meklēšanu

CopyLinkedIn Draugiem X
Justīne Reinikova.
Justīne Reinikova. Foto: No Valsts policijas rīcībā esošajiem materiāliem

Valsts policija sadarbība ar citiem dienestiem un brīvprātīgajiem veic atkārtotas teritoriju pārbaudes ar cerībām atrast Justīni. Brīvprātīgo pulcēšanās punktā raidījums "Degpunktā" satika pazudušās Justīnes radiniekus.

Justīnes audžumāte norāda: "Ļoti smalka meitenīte, gaiši mati, līdz pleciem, gaišas – pelēkzilas acis, ļoti draudzīga. Mugurā bija rozā jaka, rozā cepurīte, melnas džinsas, tumši apavi."

Ģimene lūdz atsaukties visus tos, kuriem varētu būt kaut mazākā informācija par Justīnes atrašanās vietu.

"Ja kāds kaut ko zina, lūdzu, atsaucieties! Ļoti lūdzam! Ļoti! Visi, kuri zina pat kaut ko. Mēs visi ļoti pārdzīvojam, mēs visi viņu ļoti mīlam," saka meitenītes tuvinieki.

Plašāk skatieties sižetā!

Justīne Reinikova pazuda piektdien, 5. maijā. Meitene bija ģērbusies īsā rozā virsjakā, baltā džemperī, melnās džinsa biksēs, melnos auduma apavos. Viņas augums 124 cm, gaiši mati līdz pleciem.

Meitenei ir veselības problēmas, viņa nerunā.

Valsts policija aizvien aicina ikvienu, kura rīcībā ir informācija, kas sekmētu Justīnes atrašanu, nekavējoties zvanīt pa tālruņa numuru 67006734 vai 110.

Versijas

Valsts policija pārbauda visas versijas, taču kā pamatversija tiek izvirzīts pieņēmums, ka meitenīte pati pametusi mājas pagalmu un devusies prom nezināmā virzienā.

Ik pa laikam tiek saņemti iedzīvotāju zvani no dažādām Latvijas vietām, ka ir redzēta Justīnei līdzīga meitene, taču šobrīd nav pozitīva rezultāta.

Šobrīd par notikušo ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas. Šajā nodaļā aprakstīti noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu