Trešdienas horoskops: 10. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Julia Faerber Summer 23/Shutterstock

Horoskopi trešdienai, 10. maijam. 

AUNS

Ja kaut ko maini profesionālajā jomā, tad lūkojies arī uz finansiālo izdevīgumu, lai nesanāk tā, ka strādā tikai idejas vārdā. Vakarā risināmi saimnieciski jautājumi mājās.

VĒRSIS

Nostiprināsi autoritāti un ļoti iespējams, ka ne viens vien kolēģis vai darījumu partneris prasīs tev padomu profesionālajos jautājumos. Gandarījums – ja spēsi palīdzēt.

DVĪŅI

Daudz interesantu ideju. Vajadzētu tās pierakstīt un izveidot biznesa plānu nākotnei. Iespējamas pārmaiņas profesionālajā jomā: jauns darbs vai jauni pienākumi.

VĒZIS

Darbā, kā jau parasti: daudz pienākumu, un liela atbildība. Taču ir arī iespējas izvirzīties un saņemt nopietnu karjeras piedāvājumu. Nekautrējies runāt par samaksu, labs laiks peļņai.

LAUVA

Darbā vai biznesā neiesaisties strīdos, kur citi izskaidrojas, ja tas uz tevi tiešā veidā neattiecas. Var sākties dažādas peripetijas, kas galīgi nav vajadzīgas.

JAUNAVA

Šodien izcelsies ar jaunām idejām, un tieši tās visi no tevis gaida. Ja kaut kas bremzējas, tad atliec uz vēlāku laiku. Vakarā var nākties risināt attiecību jautājumus. Svarīgi no sirds izrunāties.

SVARI

Profesionālajā jomā panākumi un labas idejas. Iespējams, rodas jauni sadarbības partneri. Svarīga arī sirdslietu tēma - attiecībās kaislību dzirkstis, kas sirdij liek pukstēt straujāk.

SKORPIONS

Jaunas idejas. Veiksme būs ar tevi un līdzās cilvēki, ar kuriem kopā ieceres realizēt. Savā dziļākajā būtībā tu esi līderis, taču patlaban kopējās lietas labā vajadzētu mazliet piekāpties.

STRĒLNIEKS

Mēdz teikt: "Tam cilvēkam vārdi kabatā nav jāmeklē!" Tas – par tevi. Ja kādas situācijas sagādājušas raizes, tad ar loģiku un pārliecinošiem argumentiem spēsi pamatot savu viedokli.

MEŽĀZIS

Darbā sekmīgi veidosi kontaktus un droši vadīsi procesus līdz vēlamajam rezultātam. Vienīgi ļoti precīzam jābūt, ja kāds projekts un sadarbība saistās ar ārzemju tēmu.

ŪDENSVĪRS

Profesionālajā jomā var izveidoties jauna veiksmīga sadarbība vai nostiprināties jau esošā. Tāpat arī iespējams izlīgums kādā jautājumā, kas balansējis uz konflikta robežas.

ZIVIS

Darbā daudz emociju – ja kaut kas nesanāk, ka plānots, atliec uz vēlāku laiku, bet nekreņķējies. Nav vērts. Vakarā izej garākā pastaigā vai izbrauc ar riteni, lai mazliet izvēdinātu galvu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu