Jaunolainē kāda sieviete apzog dzīvokļa saimnieci, uzdodoties par tirgotāju

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Valsts policija

Jaunolainē kāda sieviete, uzdodoties par preču tirgotāju, apzagusi dzīvokļa saimnieci, informēja Valsts policija.

9.maija pēcpusdienā pie kādas pavecāka gadagājuma kundzes dzīvokļa durvīm pieklauvēja sieviete, kura piedāvāja iegādāties dažādas preces, tostarp apavus. Dzīvokļa saimniece ielaida sievieti dzīvoklī.

Abas sākušas runāt līdz saimniece esot it kā iemigusi. Pa to laiku atnākusī sieviete iegāja istabā un no bufetes nozaga 560 eiro, pēc tam dodoties prom.

Cietusī vakarpusē par notikušo izstāstīja savam dēlam, kurš konstatēja naudas iztrūkumu.

Par šo gadījumu tika informētas Valsts policijas Pierīgas dienvidu iecirkņa amatpersonas, kuras sāka kriminālprocesu par zādzību nelielā apmērā. Šobrīd notiek izmeklēšana un meklēta iespējamā vainīgā persona.

Tāpat likumsargi noskaidroja, ka todien tas nebija vienīgais gadījums, kad minētā sieviete mēģināja līdzīgā veidā kādu apzagt. Taču tas viņai neizdevās, jo otra mājokļa saimniece neatvēra durvis.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka sieviete ir tumsnēja, aptuveni 30 - 40 gadus veca. Runā skaidrā latviešu un krievu valodā.

Ņemot vērā iepriekš minēto, Valsts policija aicina iedzīvotājus būt piesardzīgiem un brīdināt savus tuviniekus, kaimiņus un vientuļus vecāka gadagājuma cilvēkus, lai viņi nevērtu vaļā durvis un savās dzīvesvietās neielaistu nepazīstamus cilvēkus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu