Piektdienas horoskops: 12. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi piektdienai, 12. maijam. 

AUNS

Pastāv riski sastapties ar situācijām, kad kāds, acīs skatoties, smaida, bet aiz muguras klačojas vai vērpj intrigas. Taču tu ātri tiksi skaidrībā un vaininieku noliksi pie vietas.

VĒRSIS

Daudz enerģijas un mērķtiecība. Zināsi pa kuru ceļu virzīties un pratīsi pārliecinoši to izstāstīt citiem - tiem cilvēkiem, kas varētu kļūt par taviem domubiedriem un kompanjoniem kādā pelnošā projektā.

DVĪŅI

Prāts nemierīgs, jo ir tāda sajūta, ka notiek kas ļoti svarīgs, bet tev nav informācijas. Taujā kolēģiem un tuviniekiem – visticamāk, atklāsies, ka tie ir kaut kādi dzīves sīkumi.

VĒZIS

Darbā daudz pienākumu, iespējamas pārmaiņas un var rasties situācijas, kas tevi darīs bažīgu. Jārunā ar vadību vai biznesa partneriem par pienākumu sadali un samaksas palielināšanu.

LAUVA

Emocionāla diena - jūtīgi uztversi situācijas un cilvēku izteikumus. Piktosies par kolēģu neizdarību vai nenoteiktību. Ātrumā var gribēties pateikt kādu asāku vārdu. Mēģini savaldīties, jo vēlāk pašam būs žēl.

JAUNAVA

Ar savu analītisko prātu ātri izdomāsi situāciju risinājumus un kolēģi tavos ieteikumos ieklausīsies. Var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm, un iespējas nopelnīt vairāk nekā iepriekš.

SVARI

Daudz pienākumu, un viss varbūt nenotiks pēc tava prāta. Nestrīdieties ar vadību un esi gatavs reformām. Vai arī meklē interesantāku, radošāku un labāk apmaksātu darbu.

SKORPIONS

Piektdiena klāt!? Tas nav iemesls, lai kaut ko atliktu. Būsi noskaņots enerģiskai rīcībai un aktīvai strādāšanai, taču daudz kas atkarīgs no cilvēkiem, kas ir tavā komandā.

STRĒLNIEKS

Prātā dažādas kreatīvas idejas, kas tiks atzinīgi novērtētas. Tikai sadarbībā jāuzmanās no pārpratumiem un neskaidrībām. Pārliecinies vai ar kolēģiem un partneriem esat sapratušies pareizi.

MEŽĀZIS

Daudz lietišķo kontaktu, idejas par jauniem projektiem, sapulces un tālruņa zvani – diena paies nemierīgi un piepildīti. Taču atrodi laiku arī atpūtai, jo jāsargās no pārslodzes.

ŪDENSVĪRS

Jāatsvaidzina zināšanas un jāpapildina profesionālās iemaņas. Viss, ko apgūsi, diezgan drīz noderēs. It īpaši papildus zināšanas par mūsdienu tehnoloģijām.

ZIVIS

Veiksme lietišķajos jautājumos lielā mērā atkarīga no spējas ieklausīties citos un būt gatavam uz kompromisu. Esi uzmanīgs naudas lietās, neaizdod un neaizņemies, lai vēlāk nerodas problēmas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu