Mātes dienas horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi svētdienai, 14. maijam. 

AUNS

Šodien paredzamas sabiedriskas un saviesīgas aktivitātes, kas vairo dzīvesprieku un liek atplaukt sirsnībā. Secināsi, ka tev ir lieliski draugi, kuriem var uzticēties.

VĒRSIS

Svarīga attiecību tēma. Pāriem jauns skats uz dzīvi un vienam uz otru, bet brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iepazīšanos un sirdī uzjundīt pavasarīgas kaislības.

DVĪŅI

Vēlamas kustīgas aktivitātes: dodies kopā ar ģimeni vai draugiem izbraucienā, sarīko pikniku dabā vai apskati vēstures un kultūras pieminekļus. Ja paliksi mājās, iespējami strīdi un sakāpinātas emocijas.

VĒZIS

Gribēsi parūpēties par visu un visiem: dosi padomus tuviniekiem, varbūt pat centīsies risināt draugu problēmas. Esi uzmanīgs, jo var gadīties, ka cilvēki to uztver kā iejaukšanos viņu privātajā dzīvē.

LAUVA

Šī diena romantiskās noskaņās: daudz mīlestības, daudz kaislību. Brīvajiem ļaudīm iespējami piedzīvojumi, kas ikdienu sagriež virpulī. Pāriem jauna dzirksts un aizraujoša kopā būšana.

JAUNAVA

Nedaudz pesimistisks noskaņojums. Ja gribas gremdēties apcerēs, piezvani labākajam draugam vai draudzenei – patērzējiet vienkārši par neko un pasmejieties par neko. Sirds vieglāka kļūs.

SVARI

Tu esi sabiedrisks cilvēks un šodienas misija: kļūt par kompānijas dvēseli. Aicini kopā draugus un piedāvā doties pārgājienā vai piknikā. Vajag pozitīvas emocijas, lai spēks jaunajai nedēļai.

SKORPIONS

Privātajā dzīvē romantiskas noskaņas. Ja esi ar kādu kopā, tad pārliecināsies, ka līdzās ir stiprais plecs. Brīvajiem ļaudīm ir iespējas iepazīties, lai kopā jauki pavadītu laiku.

STRĒLNIEKS

Ja kaut kas nenotiek pēc tava prāta, tad noteikti izrunājies ar mīļoto. Sapratīsieties un emociju bangas norims. Brīvajiem ļaudīm vajadzētu pārvērtēt savu attieksmi pret sirdslietām..

MEŽĀZIS

Ar īstu krietna saimnieka tvērienu saimniekosi mājās: kaut kas jāsalabo, kaut kas jāpārkārto, klāt arī dārza darbu laiks. Savukārt sirdslietās iespējami jauni pavērsieni un neparasti piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Šo dienu ar prieku pavadīsi mājas, jo atklāsies, ka daudz darāmā saimniecībā. Tomēr atceries arī par atpūtu - vēlams pievērsties mīļotajam hobijam un satikties ar domubiedriem.

ZIVIS

Jaunu enerģijas devu sniegs neliels izbrauciens vai tālāks pārgājiens. Satiksi interesantus cilvēkus, gūsi jaunus iespaidus. Kaut arī vakarā nogurums, būs enerģija jaunajai darba nedēļai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu