Video Slepkavība Jēkabpilī: iedzīvotāji aizvien jūtas nedroši; slepkava aizvien nav atrasts

CopyLinkedIn Draugiem X
Slepkava Leons Rusiņš.
Slepkava Leons Rusiņš. Foto: Valsts policija

Jau drīz apritēs mēnesis kopš slepkavības Jēkabpils novadā. Joprojām nav zināms, kas noticis ar varmāku, 53 gadus veco Leonu Rusiņu. Viņa meklēšana turpinās, uzsver Valsts policijā un Iekšlietu ministrijā, vēsta Latvijas Televīzija.

Apkārtnē, kur notika slepkavība, un Jēkabpilī sastaptie atzīst, ka jūtas neomulīgi, un ir pārliecināti – ja sastaptu Rusiņu, tad viņu atpazītu.

"Katrs jau domā par sevi cerībā, ka viņš ir kaut kur tālāk. Jo nu tiešām visi plašsaziņas līdzekļi ir pilni ar viņa fotogrāfijām, un mēs visi viņu sejā zinām. Tas būtu traki, ja viņš šeit apkārt staigātu. Es domāju, viņš ir kaut kur projām," spriež pastniece Inga Osma.

Vietējie apstiprina, ka policisti un arī zemessargi pirmajās nedēļās pēc nozieguma šeit manīti daudz. Tas gan liek justies drošāk, gan tieši pretēji – atgādina par to, ka, iespējams, apkārt joprojām klīst slepkava.

"Es jau arī sen viņu zinu. Viņš vienkārši pasmejas uz policiju. Viņš ir spējīgs uz visu. Un cilvēkam, kad adrenalīns sāk darboties... Viņš var staigāt riņķī," prāto vietējais iedzīvotājs Antons.

Vairāk skaties sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu