Dimantra Antra par seksu pēc 60: mēs labāk mākam. Septiņdesmit gados būs vēl labāk! (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zilonis studijā

TV3 sarunu šovā “Zilonis studijā” par seksu senioru vecumā izsakās grāmatu autore, attiecību konsultante Dimantra Antra, kura ar tagadējo dzīvesbiedru attiecības sāka veidot 50 gadu vecumā. "Mēs to mākam labāk!" - skan Dimantras pārliecība.

Antra pauž, ka viņas attiecības ir balstītas uz romantisku, nevis praktisku kopābūšanu. "Tajā gadu skaitā, kāds ir mums, man šķiet, mēs dzīvē varam iemācīties kaut ko tik skaistu, ko jaunībā nekad nepratām. Un noteikti ir romantika,” saka 60 gadus vecā Antra, kura ar savu vecumu ļoti lepojas un jūtas laimīga. “Es domāju – kad būs septiņdesmit, būs vēl labāk. [..] Mēs labāk mākam. Kurš gan seksu var mācēt sākumā?! Mēs to mācāmies kā jebko. Nevar mācēt lietas, ko nemācās. Ja cilvēkam ir interese par seksu, viņš mācās, attīstās, eksperimentē. Reāli mācās. Kad ir daudzie gadi, tad tās mākslas ir tik daudz.

Patiesībā tas ir filigrāns skaistums. Un, protams, tam vajag laiku. Un tas ir apvīts ar daudz ko tādu, kas jaunībā pat prātā neienāk. Izjūtas un maigums, jutekliskums – tam visam vajag laiku. Tas patīk. Sajūtas ir pilnīgi tā kā sula šļakstās.”

“Seksa dzīve ir ļoti interesanta, jo sevišķi, ja to kopj un attīsta mākslu, seksa kultūru. Tas ir skaistums, ko pievienot jebkam vai no kā izriet jebkas,” tā Dimantra Antra.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu