Seksa ēdienkarte. Krāpt ar glanci. Kā izskatās viesnīcā, kura radīta sānsoļiem?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Lai gan esam pazīstami ar Bībeles baušļiem par krāpšanu, tā tomēr notiek teju katrā ceturtajā ģimenē. Acīmredzot monogāmija un cilvēce aizvien ir strīdīgs jautājums. Šo saprot daži un rod te arī biznesa iespējas nopelnīt naudu!

Neticami, bet tieši valstī, kur dzīvo dievbijīgi katoļi un mūķenes, Meksikas galvaspilsētā Mehiko – ja meklē izsmalcinātu vietu sānsolim, spēj tik izvēlēties! Dokumentālā filma “Planēta “Sekss” ar Karu Delaviņju” piedāvā ielūkoties “mīlas viesnīcā”, kura radīta baudai un atpūtai.

Foto: Publicitātes foto

Kas ir “mīlas viesnīca”? "Mēs zinām, ka laulības pārkāpšanai ir noiets. Dažās istabās ir dažādi objekti. Un ir kāda brīnišķīga īpatnība –

seksa “ēdienkarte”, tas nozīmē, ka savai istabai var pasūtīt dažādus kostīmus, lubrikantus, mīlas rotaļlietas.

Mēs uzstājam, lai izkāpjat no gultas un darāt vecās lietas jaunos veidos,” skaidro viesnīcas idejas autore un uzņēmēja Gide Eidī, kura paredz 100 šādu viesnīcu atvēršanu. 

Kāpēc šīs “mīlas viesnīcas” eksistē? Pirms desmit gadiem Meksikā likums tika mainīts, un pēkšņi krāpšana kļuva legāla.

Foto: Publicitātes foto

"Piecas sievietes no desmit un seši vīrieši no desmit atzīstas, ka ir bijuši neuzticīgi. Turpretī pirms desmit piecpadsmit gadiem tie bija 60 procenti vīriešu un 30 procenti sieviešu. Desmit gadu laikā sieviešu neuzticības apmēri ir gandrīz dubultojušies. Interesanti, ka tagad sievietes vai nu daudz vairāk atzīstas neuzticībā, nekā tas bija agrāk, vai arī kļuvušas daudz atvērtākas sānsoļiem,” par laulības pārkāpšanas biežumu Meksikā stāsta seksoloģe Paulīna Milana Alvaresa.

Mainot likumu, tika atcelti sodi par neuzticību gan vīriešiem, gan sievietēm. “Tagad starpība starp vīriešiem, kuri atzīstas neuzticībā, un sievietēm, kuras atzīst, ka vismaz reizi dzīvē ir krāpušas, ir pilnībā zudusi,” teic seksoloģe.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu