"Esmu iemīlējusies, bet viņa seksu nevēlas." Siāmas dvīnes par romantiskajām attiecībām (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: instagram.com/andrade_glupe

Siāmas dvīnes Karmena (pa labi) un Lupita (pa kreisi) Andradesas dzīvo ASV Konektikutas štatā. Abām 22 gadus vecajām dvīņumāsām ir kopīgi iekšējie orgāni, asinsrite un arī reproduktīvā sistēma. Kā jaunās sievietes dzīvo romantisko dzīvi?  Intervijā izdevumam "Today" viņas pastāsta, ka vienai no viņām ir draugs, bet otru sekss vispār neinteresē.

Bērnībā māsām bija jāapmeklē terapijas un rehabilitācijas kursi, lai iemācītos kopā kontrolēt ķermeni. Viņas sāka staigāt tikai četru gadu vecumā. Viņām katrai ir divas rokas, bet tikai viena kāja. Tā kā Karmena kontrolē labo kāju — "Es braucu ar auto!" viņa stāsta portālam TODAY.com, — Lupita ir atbildīga par mūziku un navigāciju. 

Lupita un Karmena stāsta, ka ir pārvarējušas daudzas problēmas un tagad ir laimīgas!  "Mums ir brīnišķīga dzīve. Mēs ejam uz kino, uz koncertiem (dalām vienu vietu uz divām), ceļojam ar lidmašīnu," viņas stāsta. 

Pēc meiteņu domām, viņām ir daudz kopīga: abas vēlas strādāt darbu ar dzīvniekiem. 

Viņas nenogurst viena no otras, jo vienkārši nezina, kā ir dzīvot atšķirti.

Personīgās dzīves jautājumos viņu intereses gan atšķiras. Karmenai ir draugs Daniels, bet Lupita domā, ka ir aseksuāla. Karmena stāsta, ka iepazīšanās portālos neslēpa, ka ir Siāmas dvīne, tāpēc saņēmusi daudzas ziņas no fetišistiem. Daniels, pēc viņas teiktā, bija pirmais, kurš neuzdeva jautājumus par šo tēmu. 

"Dažreiz es jūtos slikti, ka gribu pavadīt tik daudz laika ar Danielu. Tāpēc mēs cenšamies rast kompromisus. Piemēram, Lupita izvēlas, kur ejam vakariņās vai ko darīsim," stāsta Karmena. 

“Mēs ar Danielu satiekamies, bet mums nav seksuālas tuvības. Mūsu attiecībās ir cieša draudzība. Mēs apspriežam saderināšanos, bet vispirms vēlētos padzīvot kopā. Mēs mīlam bērnus, bet negribam savus.

Mēs ar Lupitu nemaz nevaram palikt stāvoklī, mums ir endometrioze, kā arī lietojam hormonu blokatorus, lai nebūtu mēnešreižu,” stāsta Siāmas dvīne Karmena Andrade.

Karmena piebilda, ka viņas puisim un māsai ir lieliskas attiecības. "Tas ir smieklīgi, jo es eju gulēt vēlāk nekā Lupita, bet, kad Daniels guļ pie mums,

es ātri aizmiegu, bet viņš ir nomodā un runā ar māsu," viņa teica.

Meitenes ne tikai izskatās līdzīgi, bet arī vēlas iet vienu ceļu – kļūt par veterinārārstēm. Un viņas burtiski izjūt viena otras emocijas un stāvokli. "Es jūtu, kad Karmena uztraucas vai viņai nāk raudiens," saka Lupita.

Bet pats pārsteidzošākais visā šajā stāstā ir tas, ka dvīnes ir patiesi laimīgas un nenožēlo savu neparasto dzīvi. Turklāt viņām ir milzīgs fanu skaits internetā!

 
Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu