VIDEO Nežēlastībā nonāk šoferis, kurš mierīgi brauc pa veloceliņu, apdraud iedzīvotājus (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Lietuvas galvaspilsētā Viļņā kādam autovadītājam pamatīgi samisējušies ceļu satiksmes noteikumi - viņš tā vietā, lai brauktu pa ceļu, droši ar savu auto pārvietojās pa veloceliņu, vēsta portāls "15min".

Portāla lasītājs Martīns ar video dalījās sociālajos tīklos. Video iemantojis gana lielu popularitāti iedzīvotāju vidū. Autovadītāja rīcība raisījusi dažādas diskusijas - vieni nosoda šofera neuzmanību, citi atkal vaino pilsētas vadību aplamā ceļazīmju izvietošanā.

Video redzamajos kadros "Toyota" spēkrats diezgan netraucēti un pārliecinoši brauc pa veloceliņu. Tā vien rodas iespaids, ka šoferis pat neapzinās, kur ir nonācis. Par to liecina fakts, ka viņam bija vairākas iespējas nogriezties atpakaļ uz ceļa, taču tas netika darīts.

Iespējams, ka šoferis domāja, ka tā ir nogriešanās josla, jo pēc tam viņš veica labo pagriezienu. Tiesa, pastāv arī iespēja, ka mirkli pirms nogriešanās pa labi šoferis saprata savu kļūdu un nekavējoties centās atbrīvot veloceliņu.

"Katru dienu nākas saskarties ar neuzmanīgiem šoferiem! Kā var neredzēt, ka sākas veloceliņš? Pa šo celiņu ik dienu pārvietojas bērni ar velosipēdiem un elektroskūteriem, varbūt ir laiks atvērt acis?" skarbi "Toyota" autovadītāju kritizēja Rasa.

Savukārt citi skaidrojuši, ka konkrētajā vietā pavisam nesen ir mainījusies satiksmes infrastruktūra, tāpēc daudziem autovadītājiem ir problēmas aprast ar jauninājumiem.

Portāls "15min" noskaidrojis, ka Lietuvas policija "Toyota" autovadītāju par notikušo incidentu ir sodījusi. Plašākas detaļas gan netika atklātas, tāpēc joprojām nav zināms iemesls, kāpēc šoferis tik droši brauca pa veloceliņu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu