Ugunsgrēkā neapsaimniekotā ēkā Bauskā gājis bojā cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā naktī Bauskā degusi neapsaimniekota divstāvu ēka 320 kvadrātmetru platībā. Ēkā tika atrasts bojāgājis cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ugunsdzēsēju darbu apgrūtināja tas, ka ēka bija ļoti sliktā stāvoklī un jebkurā laikā varēja notikt konstrukciju nogruvums, tāpēc dzēšanas darbi tika veikti no ārpuses. Plkst.5.22 no rīta liesmu izplatīšanās tika ierobežota, bet darbs notikuma vietā vēl turpinās. Līdz šim ugunsdzēsēji jau vairākkārt dzēsuši ugunsgrēku šajā ēkā.

17. maijā pēc plkst.19 VUGD saņēma izsaukumu uz Valmieras novadu, kur glābēji no Gaujas izcēla bojāgājušu cilvēku, kuru nodeva Valsts policijas darbiniekiem.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega šķūņa siena un malka, sienas un griestu apdare, celtniecības vagons, nojume un koka paletes, trolejbuss, divas kravas automašīnas, vieglā automašīna, elektroinstalācija, elektrolīnijas balsts, elektrības sadales skapis, apkures iekārtas vadi un trīs gadījumos atkritumi.

Kopumā VUGD saņēma 39 izsaukumus - 17 uz ugunsgrēku dzēšanu, 16 uz glābšanas darbiem, bet seši izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu