Otrdienas horoskops: 23. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi otrdienai, 23. maijam. 

AUNS

Būsi noskaņots nopelnīt – ja ne miljonu, tad noteikti vairāk, nekā līdz šim. Var uzrasties kompanjoni, taču uz citiem pārāk nepaļaujies. Pats organizē, pats pārbaudi.

VĒRSIS

Kāds no kolēģiem vai darījumu partneriem būs nolēmis darīt kaut ko pēc sava prāta, kaut iepriekš norunāts citādāk. Būsi neapmierināts, bet... reizēm ir jāpielāgojas situācijām.

DVĪŅI

Pēc labākās sirdsapziņas paveic tev uzticētos darba pienākumus, bet nepārcenties. Vakarā daudz uzmanības paņems ģimenes lietas un saimniecības darbi.

VĒZIS

Šodien dari visu secīgi un neko neatliec. Ļoti derētu ievērot veselīgu dzīvesveidu, jo darba un sadzīves pienākumi radīs lielu slodzi. Sevi ir jāmīl.

LAUVA

Veiksmīga diena - vari atrotīt piedurknes un ķerties pie svarīgākajiem pasākumiem. Daudz ko panāksi ar personīgo pievilcību, smaidu un pārliecināšanas spējām.

JAUNAVA

Apkārt virmos radošas idejas, pret kurām sākotnēji izturēsies skeptiski, bet pamazām gūsi pārliecību, ka nevajag turēties pie ierastā un iet pa rutīnas ceļu. Galarezultātā būsi apmierināts

SVARI

Daudz pienākumu, bet, ja pēkšņi liekas, ka darbu sadale ne īpaši godīga vai atalgojums nav adekvāts, tad jāmeklē jauni varianti. Kas neriskē, tas nevinnē.

SKORPIONS

Pratīsi likt lietā savas prāta spējas, loģiskos argumentus un komunikācijas prasmes. Varbūt mazliet gan jāpiedomā pie tā, kādā formā izsaki savu viedokli vai aizrādījumus.

STRĒLNIEKS

Ļoti iespējams, ka ieceres vērienīgākas, nekā iespējas tās realizēt. Neko nesasteidz. Ieskaties ceļojumu piedāvājumos – varbūt jāsāk plānot atvaļinājums.

MEŽĀZIS

Jāizvērtē darba, biznesa un peļņas iespējas. Iespējams, kaut kas ar steigu jāmaina, jāmeklē izdevīgāki varianti, jāpaplašina spēles laukums. Veiksme lietišķajās tēmās.

ŪDENSVĪRS

Profesionālajā jomā var rasties spriedze. Varbūt pienācis laiks kādām pārmaiņām? Ieskaties darba sludinājumos vai apdomā jaunas biznesa idejas. To tev netrūkst.

ZIVIS

Ja gribas sēdēt ar klēpī saliktām rokām un domāt, ka „nu gan viss ir slikti”, tad paņem papīra lapu un vienā pusē saraksti mīnusus, bet otrajā plusus. Un pēdējo, visticamāk, būs vairāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu