Neparasts pasažieris Viļņā! Sastrēgumā automašīnā novērota kaza

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: madeinvilnius.lt

Sastrēgumu stundas ir tas laiks, kad šoferi vairāk var pievērst uzmanību apkārt notiekošajam, jo satiksme palēninās. Par pavisam neparasta notikuma aculiecinieku kļuvis kāds lietuvietis, vēsta portāls "15min".

Kāds Viļņas iedzīvotājs sastrēgumā pašā pilsētas sirdī kādā "Volvo" spēkratā pamanījis pavisam neparastu pasažieri - kazu. Protams, tas dažam labam autovadītājam noteikti uzlaboja garastāvokli, jo ne katru dienu kaut ko tādu var redzēt.

Nav zināmi apstākļi, kāpēc kaza šādā veidā pārvadāta, taču iespējas ir dažādas, piemēram, brauciens pie veterinārārsta, pārvešana uz citu vietu vai pārdošana jaunam saimniekam

Jāsaka, ka šis ir patiešām ļoti neparasts pasažieris vieglajā automašīnā, jo parasti šādos transportlīdzekļos ved suni vai kaķi, nevis kazu.

Kontekstā par neparastiem zvēriem pilsētās, Rīgā pirms kāda laika bija manīts kāds alnis, kurš mierīgi pastaigājās pa Rīgas centru. Tālāk jau meža zvērs šķērsoja dzelzceļa tiltu un nonāca Zaķusalā, kur to notvēra.

Tāpat ik pa laikam Rīgā manītas arī lapsas. Pirms pāris gadiem lapsas manītas bija Āgenskalnā un Juglā, kā arī Zaķusalā un citos Rīgas rajonos.

Pirms vairākiem gadiem arī lielu popularitāti Rīgā bija iemantojušas mežacūkas, kuras dažādos pilsētas rajonos bija novērojis ne viens vien rīdzinieks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu