VIDEO ⟩ Iecavā vīrietis uz policijas busiņa ieskrāpē rupju vārdu krievu valodā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: FotoBob/Shutterstock

Kāds vīrietis Iecavā 18. maijā paņēma āmuru, kam otrā pusē ir arī cirvis, un devās apstaigāt Tirgus ielu. Piecas automašīnas tika sabojātas, turklāt netika saudzēts arī pašvaldības policijas busiņš, vēsta raidījums "Degpunktā".

Jānis (vārds mainīts) Tirgus ielas devītajā namā dzīvo jau 40 gadus. Vīrietis apkaimi raksturo kā mierpilnu, tāpēc Jānis bija pārsteigts, ieraugot apzinātu ļaundarību pa savas virtuves logu.

Vīrietis neesot izskatījies ne apreibis, ne pārskaities. Jānis viņa gaitas ātrumu raksturo kā ikdienišķas pastaigas tempu - ar aizmugurē izstieptu roku, kas it kā nevērīgi tur āmuru.

Kopā cieta pieci transportlīdzekļi, no kuriem divas bija BMW un pa vienai "Ford", "Nissan" un "Volvo" markas automašīnas. Apskādētā BMW īpašnieces māte stāsta, ka policija ģimeni iztaujāja, bet meita par notikušo neko daudz nezināja un vandali neredzēja.

Dienvidzemgales iecirkņa amatpersonas par notikušo sāka kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 185. panta pirmās daļas par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu