VIDEO ⟩ Šofera un pasažiera strīds šosejas vidū. Vadītājs "met pa bremzēm" ātrajā joslā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Neizprotamu manevru uz šosejas Polijā veicis kāds "Audi" šoferis. Viņš tā dēvētajā ātrajā joslā nolēma pilnībā apstāties, tādējādi radot ārkārtīgi bīstamu situāciju citiem satiksmes dalībniekiem.

Polijas mediji ziņo, ka incidents iemūžināts šī gada 19. maijā aptuveni plkst. 15.40 uz S7 lielceļa netālu no Mlavas pilsētas. Video nofilmējis kāds kravas auto vadītājs, kurš "Audi" šofera neapdomīgās rīcības rezultātā gandrīz iekļuva avārijā.

Kadros redzams, ka kravas auto brauc pa kreiso joslu, kad pēkšņi joslas vidū "Audi" šoferis sāk strauji bremzēt, līdz apstājas pilnībā, bloķējot satiksmi citiem autovadītājiem.

Uzreiz bija skaidrs, ka automašīnā notiek kaut kas nelāgs. Iedziļinoties situācijā detalizētāk, redzams, ka starp autovadītāju un pasažieri izcēlies konflikts. Novērojams, ka automašīnā strauji tiek agresīvi žestikulēts.

Video turpinājumā "Audi" šoferis atsāk braukt, taču tas apraujas vien dažas sekundes vēlāk, un transportlīdzeklis atkal tiek apturēts. Tad pa šofera logu tiek izmests pagaidām nenoskaidrots objekts. Kā norādīja video autors - pēc tam pa mašīnas logu tika izmestas vēl vairākas citas lietas, kas nav iemūžinātas.

Protams, šo situāciju metušies apspriest arī citi cilvēki, kuri nosodījuši šādu šofera rīcību. Vairāki cilvēki gan minēja pasažiera iespējamo vainu. Tiesa, tas neattaisno "Audi" vadītāja bezatbildīgo un bīstamo manevru šosejas vidū.

Kā ziņo Polijas mediji, par šo incidentu ir ziņots atbildīgajām iestādēm. Video un iesniegums ir arī nosūtīti policijai, tādējādi pastāv iespēja, ka "Audi" vadītājs tiks sodīts par bīstamo rīcību.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu