Tīnas Tērneres iedvesmojoši dzīves citāti

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

"Es tikai ticēju, ka viss ir iespējams," ir teikusi rokdīva Tīna Tērnere, kuras talantu pazīst visa pasaule. Zvaigznei dodoties viņsaulē, piedāvājam iepazīties ar viedajiem Tērneres citātiem.

"Dažreiz jums ir jāļauj visam "iet". Jāiztīra sevi. Ja neesi ar kaut ko neapmierināts, lai kas tevi nomāktu, atbrīvojies no tā. Jo tikai tā tu atklāsi, ka tad, kad būsi brīvs, atklāsies tavs patiesais radošums un tavs patiesais es."

Nākotne pieder tiem, kuri tic tikai savu sapņu skaistumam.

Jo vecāks tu kļūsti, jo vairāk tu saproti, ka svarīgākais nav notikums, bet tava attieksme pret to.

Mums vienmēr ir izvēle, pat ja šķiet, ka tās nav. Vienkārši dažreiz šī izvēle var būt tava pozitīvā domāšana. 

Piecdesmit ir jaunie 30! Septiņdesmit ir jaunie 50. Un nav noteikumu, kas nosaka kā tev jāģērbjas un kā jāuzvedas. Šis ir aizraujošs laikmets sievietēm. 

Jūs man jautājāt, vai es kādreiz kaut ko iestājos? Jā, es iestājos par savu dzīvi!

Es ticu, ja tu vienkārši piecelsies un sāksi iet, dzīve tev atvērsies! Man bija briesmīga dzīve. Bet es tikai turpināju iet. Tu tikai turpini un ceri, ka kaut kas sanāks. Un mana dzīve sāka notikt.

Neuztraucies, ja domā, ka esi vienīgais, kas saskaras ar izaicinājumiem. Ja šķiet, ka apkārtējiem cilvēkiem nav problēmu, tas nozīmē, ka tu viņus nepazīsti pietiekami labi, lai pamanītu viņu nepatikšanas, vai arī viņi ļoti labi prot tās slēpt. Problēmas ir neizbēgamas visām dzīvajām būtnēm.

Lieki ir  aizrauties ar jaunību vai skaistumu, jo tad tu vienmēr dzīsies pēc kaut kā ko patiesībā atgūt nav iespējams. 

Es neesmu visu gudra, bet zinu, ka gudrība sākas tur, kurt tu sāc pieņemt lietas.

Es domāju, ka veselībai ir liels sakars ar laimi. Kad esi vesels, tu domā skaidrāk un vari strādāt ar sevis. Bet tas nav stāsts par galējībām. Es ēdu visu, ko jebkad gribēju ēst, tikai ne pārāk bieži.

Es sev ļoti patīk. Kad es skatos spogulī un mana āda mirdz, es domāju: "Oho, viņa ir skaista". Man ir vienkāršs, bērnišķīgs skatījums uz dzīvi, un es vēlos to saglabāt…

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu