VIDEO Trillera cienīgi kadri Viļņā. Izbēdzis cietumnieks sarīko vērienīgu bēgšanu no policijas

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: 15min.lt

Pagājušajā nedēļā Lietuvu pāršalca vēsta par kāda cietumnieka izbēgšanu no ieslodzījuma vietas. Viņa notveršana Viļņas ielās izvērtās gluži kā īstā spriedzes filmā, vēsta portāls "15min".

Viļņas apgabala policija atklāja, ka incidents noticis pagājušajā sestdienā, 20. maijā, plkst. 8.15. Likumsargi aicināja "Volkswagen Passat" autovadītāju apturēt savu transportlīdzekli, taču viņš to nedarīja un uzsāka bēgšanu.

Pie "Volkswagen" stūres atradās 1999. gadā dzimušais Karolis Pilkausks, bet automašīnā vēl atradās divi vīrieši - 1975. un 1991. gadā dzimušie.

Līdz ko likumsargiem izdevās automašīnu apturēt, abi pasažieri bez policistu pavēles izkāpa no auto un sāka iztukšot kabatas. Pie viņiem tika atrastas narkotikas.

Pirmstiesas izmeklēšanā noskaidrots, ka vīrieši pa Viļņas ielām traukušies ar zagtu "Volkswagen Passat" transportlīdzekli. Tāpat tika noskaidrots, ka Pilkausks ir izsludināts meklēšanā, jo viņš izbēdzis no cietuma.

Nu, jaunajam vīrietim draud nopietnāks sods, jo bēgšanas laikā viņš pārkāpis virkni ceļu satiksmes negadījumu, kā arī sēdējis pie stūres alkohola reibumā.

Video kadros redzams, ka vīrieši daudz un dažādos veidos centās aizbēgt, taču saprata, ka tas, visticamāk, neizdosies un apstājas sabiedriskā transporta pieturā. Policija arī informē, ka šajā operācijā tika iesaistīti plaši likumsargu spēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu