VIDEO Šampēterī nodeg vairākus desmitus tūkstošus vērts iekrāvējs. Tas bijis nozagts

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Mr.B-king/Shutterstock

Vairāku desmitu tūkstošu vērts frontālais iekrāvējs ticis nozagts no kādas teritorijas Rīgā. Tiesa, zaglim ar laupījumu neizdevās tikt tālu, jo iekrāvējs uzliesmoja kāda Rīgas meža vidū, vēsta raidījums "Degpunktā".

Versijas par to, no kurienes tehnika uzradusies, ir dažādas. Iespējams, nozagta no kāda tuvāka vai tālāka būvlaukuma, iespējams, mežā bija plānots ko būvēt.

Izskan arī viedoklis, ka frontālais iekrāvējs ir nozagts no tuvējā nomas punkta "Storent". Uzņēmuma vadība šādu versiju noliedz, apgalvojot, ka iekrāvējs nav viņu. Šobrīd likumsargi dara visu, lai noskaidrotu patieso scenāriju, kā tehnika nonāca mežā un kāpēc tā aizdegās.

Valsts policija raidījumam norādīja, ka trešdien, 24. maijā, plkst. 6.22 saņemta informāciju par degošu ekskavatoru Jūrkalnes ielā. Aptuveni pēc pusstundas policija arī tika informēta par ekskavatora zādzību no citas adreses Rīgā.

Pēc informācijas pārbaudes apstiprinājās, ka degušais ekskavators ir tas pats, kas bija nozagts. Saistībā ar notikušo Valsts policijas Rīgas Pārdaugavas pārvaldē ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta 3. daļas, proti, par transportlīdzekļa zādzību.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu