Rīgas nomalē bija izcēlusies gruzdēšana būvgružu pārstrādes centrā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Piektdien, 26. maijā būvgružu šķirošanas un pārstrādes centrā "Nomales", nešķiroto būvgružu laukumā novērsta gruzdēšana, informēja SIA "CleanR Verso" valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Ugorenko.

Kā informēja Ugorenko, piektdien nešķiroto būvgružu laukumā tika konstatēta gruzdēšana un sadūmojums, situācijas novēršanai tika izsaukts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

VUGD divu stundu laikā lokalizēja gruzdošo teritoriju un operatīvi novērsa tālāku izplatīšanos.

Pārstrādes centra darbību plānots atjaunot sestdien.

"CleanR grupas" apgrozījums pagājušajā gadā, pēc provizoriskiem datiem, pieaudzis par 26%, sasniedzot 68 miljonus eiro, savukārt peļņa pirms procentu, nodokļu, nolietojuma un amortizācijas atskaitījumiem palielinājās par 4% un bija 10,6 miljoni eiro.

Kompānija "CleanR grupa" reģistrēta 2014.gadā, un tās pamatkapitāls ir 346 000 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. "CleanR grupa" obligācijas ir iekļautas biržas "Nasdaq Riga" alternatīvajā tirgū "First North".

"CleanR grupā" ietilpst 25 uzņēmumi, tostarp sadzīves atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums "CleanR", industriālo atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA "CleanR Verso", telpu uzkopšanas uzņēmums SIA "Vizii" un pilsētvides apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Vizii Urban".

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "CleanR Verso" reģistrēts 2022.gada martā, n tā pamatkapitāls ir 350 000 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu