Sestdienas horoskops: 27. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Javier Brosch/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 27. maijam.

AUNS

Brīvdienas klāt! Par darbu nedomā un velti uzmanību privātajai dzīvei. Labprāt rosīsies mājās un saimniekosi virtuvē. Izmēģini jaunas receptes un parūpējies par mīļajiem cilvēkiem.

VĒRSIS

Vislabākā atpūta mājas atmosfērā. Vari ielūgt ciemos draugus un sarīkot ballīti radošā atmosfērā. Privātajā dzīvē mīļums un savstarpēja uzticēšanās.

DVĪŅI

Šo dienu pavadi kopā ar ģimeni, kas ir tavs stiprais balsts. Sirdslietās saviļņojošas emocijas – tādas gaišas, vieglas un iedvesmojošas. Ir taču pavasaris!

VĒZIS

Kaut kur kopā ar ģimeni aizbrauc vai apmeklē kultūras pasākumus. Tā būs vislabākā atpūta. Prieku sagādās arī jestra draugu ballīte. Ja sirds brīva, tad tajā var iekrist simpātiju dzirkstelīte.

LAUVA

Emocijas viļņosies, kā paisums un bēgums. Svarīga būs sirdslietu tēma – iespējams, risināmi kādi būtiski jautājumi. Vakarā vajadzētu kaut kur iziet, apmeklēt kultūras pasākumu vai klubu.

JAUNAVA

Velti uzmanību mājas saimniecībai. Iegādājoties lielākus pirkumus, rūpīgi pārdomā vai tie nepieciešami un uzmanies no pārmaksāšanas. Sirdslietas patlaban otrajā plānā.

SVARI

Ar prieku pievērsīsies mājas darbiem. Ja vēlies veikt būtiskus pārkārtojumus, apspriedies ar ģimeni. Sirdslietās krāsainas emocijas un piedzīvojumi, kas paliek atmiņā.

SKORPIONS

Aizvadītā darba nedēļa bijusi spraiga, bet tagad domas par profesionālajām lietām atstāj aiz mājas sliekšņa. Laiku vajadzētu veltīt privātajai dzīvei. Mīlestība sildīs sirdi, bet arī šis un tas pārrunājams.

STRĒLNIEKS

Darīšanas ar radiniekiem, iespējams, kādam no viņiem vajadzēs padomu. Taču neaizmirsti arī par atpūtu un pavasara romantiku. Sagādā kādu jauku pārsteigumu mīļotajam cilvēkam.

MEŽĀZIS

Iespējams, šodien vajadzēs pastrādāt. Mājiniekiem tas var nepatikt, tāpēc noteikti atrodi laiku arī viņiem – lai kopā kaut kur aizietu vai vienkārši no sirds parunātos.

ŪDENSVĪRS

Var rasties spontāna vēlme mājās veikt pārkārtojumus, iegādāties jaunu sadzīves tehniku vai kādu tehnoloģisku ierīci, kas atvieglo ikdienu. Vēlme pēc pozitīvām pārmaiņām – arī attiecību tēmā.

ZIVIS

Vēlams pievērsties kādām nodarbēm, kas dod dvēseles mieru. Svarīgās lietās sajutīsi tuvu cilvēku atbalstu, un iedvesmojošus brīžus sniegs mīļotais cilvēks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu