Svētdienas horoskops: 28. maijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 28. maijam.

AUNS

Tev patīk piedzīvojumi, tāpēc šī diena būs labi pavadīta, ja pievērsīsies kādām kustīgām aktivitātēm. Dodies pārgājienā, izbraucienā ar riteni, vai sarīko sporta spēles draugiem.

VĒRSIS

Rāma diena mierīgā mājas atmosfērā. Izgulies, atpūties, palasi grāmatu vai izej mazā pastaigā. Vari arī pievērsties kulinārijas eksperimentiem virtuvē.

DVĪŅI

Nav miera ne mirkli, bet – vai gan kāds var iedomāties apātiskus Dvīņus, kas sēž bezdarbībā. Sazināsies ar draugiem, dosies izbraucienā vai uz brīvdabas pasākumu. Aktīva un jauka diena.

VĒZIS

Tu esi mājas mīļotājs un ģimenes cilvēks. Šo dienu labprāt pavadīsi ar savējiem, kārtojot māju un gatavojot maltīti. Sirsnīgas sarunas un stiprā pleca sajūta līdzās.

LAUVA

Dodies izbraucienā vai pārgājienā, lai ir jauni iespaidi un krājas pozitīvā enerģija. Paliekot mājās, var rasties vēlme ieviest „savu kārtību”, un diskutēt mazliet paaugstinātos toņos.

JAUNAVA

Gaisā pavasaris un brīvdienu noskaņa: ģimene vēlas pikniku, draugi aicina izbraucienā, bet tev domas jau pie nākamās darba nedēļas. Tā nekur nepazudīs – atpūties un izklaidējies!

SVARI

Šodien vari izbaudīt harmonijas un līdzsvara sajūtu, kas tev dzīvē ir tik svarīga. Satiksi smaidīgus un optimistiskus cilvēkus un gūsi daudz pozitīvu emociju.

SKORPIONS

Iespējamas strīdus situācijas ģimenē: grūtāk pieņemt atšķirīgus viedokļus un saglabāt mieru. Vajag pasākt kaut ko aktīvu: skrien, nūjo, brauc ar divriteni, apmeklē sporta zāli.

STRĒLNIEKS

Apbursi ar atklātību, sirsnību un labām manierēm. Cilvēki atbildēs tavam smaidam un pozitīva attieksme atvērs daudzas durvis. Iespējas iegūt jaunus draugus vai izlīgt ar cilvēkiem, ar kuriem bijuši strīdi.

MEŽĀZIS

Kaislības virmos un reibinās kā pavasara ziedu smarža. Kādam attiecībās jauna elpa un atbrīvošanās no rutīnas. Kādam – iepazīšanās. Tikai nevajag neko sasteigt.

ŪDENSVĪRS

Ar prieku pievērsīsies mājas dzīvei. Saimniekosi, pārkārtosi, izdaiļosi. Būs vērtīga domu apmaiņas ar bērniem. Iespējams nonāksi pie atziņas, ka ne vienmēr pieaugušie visu zina labāk.

ZIVIS

Svarīga attiecību tēma. Gādā par saticību, apdomā pirms kaut ko saki, neizdari pārsteidzīgus secinājumus un nepieņem straujus lēmumus. Atceries sakāmvārdu: „Miers baro, nemiers posta.”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu