Kurām horoskopa zīmēm veiksies īpaši naudas lietās?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 29. līdz 4. jūnijam.

AUNS

Radošas domas un daudz labu ideju. Daļa no tām tik novatoriskas, ka skeptiķi neticībā grozīs galvas un arī kāds no tuviem cilvēkiem pret tavām iecerēm izturēsies rezervēti. Ja nevari atrast domubiedrus, tad darbojies lepnā vientulībā. Kā mēdz teikt: visgardāk smejas, tas, kurš smejas pēdējais, un vinnests morālā un materiālā izteiksmē būs tavās rokās. Privātajā dzīvē daudz sirsnības, tomēr attiecību tēmā jāgādā par saskaņu un jāieklausās otrā cilvēkā. Brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas no pirmā acu skata.

VĒRSIS

Aktīva komunikācija ar cilvēkiem. Sapratīsies teju vai no pus vārda, iegūsi domubiedrus un kāda lietišķa tikšanās var pārvērsties sirsnīgā draudzība. Tev patīk noteikta lietu kārtība, bet tā šonedēļ var tikt izjaukta ar dažādiem neparedzētiem notikumiem un apstākļiem, kurus tu nevari ietekmēt. Ko iesākt? Lai kā arī gribētos – neej pret straumi. Gan dzīve visu saliks savās vietās. Darījumu sarunās nekautrējies apspriest naudas lietas. Pārdomas var sagādāt attiecību tēma. Izrunājies ar otru pusīti, uzklausi un esi tolerants, ja viedokļi atšķiras.

DVĪŅI

Lieliska nedēļa jaunam „izrāvienam”: būs vēlme darboties, parādīt savs spējas profesionālajā jomā, menedžēt dažādus procesus un atrasties notikumu epicentrā. Tā ir lieliska sajūta – kad dzīve apkārt mutuļo. Tikai nedrīkst ļauties panākumu eiforijai. Lietišķajās tēmās jābūt ļoti precīzam. Ja esi plānojis kārtot darīšanas iestādēs, rūpīgi sagatavojies. Darbā pievērs uzmanību detaļām un izdari visu pēc labākās sirdsapziņas. Neiesaisties intrigās un attiecību skaidrošanā. Privātajā dzīvē uzklausi otru cilvēku, bet neapspried privāto dzīvi ar citiem. Tas, kas dziļi sirdī, jāglabā aiz „priekškara”.

VĒZIS

Šonedēļ svarīga finanšu tēma. Pieskati vai bankas kontā ienāk viss, kam jābūt, un ar tēriņiem esi uzmanīgs. Pastāv riski ļauties atlaižu vilinājumam un spontāni iegādāties lietas, kas patlaban nemaz nav vajadzīgas. Ja maini kaut ko darbā vai biznesā, tad mutiskās vienošanās jānoformē juridiski precīzos līgumos. Ir labs laiks ideju prezentācijām un domubiedru meklējumiem. Pastāv iespējas iegūt jaunus paziņas un neformālā gaisotnē izveidot noderīgus lietišķos kontaktus. Nedēļas nogalē mājas pienākumi. Saimniecības darbus paveiksi ar prieku un būs arī sirsnīga komunikācija ar tuviniekiem.

LAUVA

Tā gribētos, lai viss notiek pēc tava prāta, bet ļoti iespējams, ka vēlmes nesakritīs ar iespējām. Darbā var mainīties pienākumi un vadības idejas. Izdari visu pēc labākās sirdsapziņas, bet nemēģini par varītēm pierādīt savu taisnību. Nav vērts cīnīties ar vējdzirnavām. Ja šķiet, ka konkrētajā spēles laukumā esi sevi izsmēlis, tad jādodas tālāk: izpēti darba sludinājumus vai domā par jaunām biznesa iespējām. Nedēļas nogalē neplāno saimniecības darbus, bet atpūties un baudi dzīvi. Ļaujies romantikai un nelielai, iedvesmojošai bohēmai.

JAUNAVA

Čaklam cilvēkam vienmēr darbu pilnas rokas. Tie vienkārši tevi atrod arī tad, kad gribētos, lai dienas rāmākas. Kas jādara – jādara. Tikai raugies, lai kāds nemēģina savus pienākumus deleģēt tev aiz paša slinkuma. Ja jāuzņemas kaut kas papildus, tad nekautrējies runāt par samaksu. Brīvdienās mierīgi jāatpūšas, vēlams neliels izbrauciens uz kādu tuvējo kaimiņvalsti vai vienkārši pie dabas. Iespējams, kaut kas jāsakārto arī attiecību jomā. Izrunājies ar otro pusīti un esi gatavs mainīties. Brīvajiem ļaudīm labs laiks nopietnu, stabilu attiecību veidošanai.

SVARI

Tavs dzīves moto: harmonija, harmonija un vēlreiz harmonija. Apmēram tā arī šī nedēļa ritēs. Profesionālajā jomā bez īpašiem

kāpumiem vai kritumiem: pienākumu daudz, bet tiksi ar tiem galā. Kolēģi vai darījumu partneri respektēs tavu viedokli un ieceres izdosies realizēt. Pašam gan var rasties sajūta, ka pietrūkst kādu zināšanu, bet tas ir labojams. Ieskaties kursu un semināru piedāvājumā, īpašu uzmanību pievēršot mācībām, kas saistās ar tehnoloģijām. Nedēļas nogalē pirmajā vietā ģimenes tēma. Ja tev ir bērni, uzklausi viņu vēlmes un palīdzi ar padomu. Ja esi viens, tad atver sirdi mīlestībai.

SKORPIONS

Būsi profesionālā viļņa virsotnē – kolēģi un darījumu partneri ieklausīsies tavos padomos un respektēs. Pats ar sevi būsi apmierināts, jutīsi spēku pieplūdumu. Kādam var pavērties ceļš uz karjeras virsotnēm, kāds pētīs jauna biznesa lauciņa iespējas. Ja redzi mērķi, tad jādodas uz priekšu! Svarīga būs arī privātā dzīve un sirdslietas. Ja šobrīd esi brīvs, dzīve var uzdāvāt romantiskus piedzīvojumus. Pāriem derētu pavadīt laiku divatā – izrauties no ikdienības, kaut kur aizbraukt vai pavakariņot mierīgā atmosfērā labā restorānā un sirsnīgi izrunāties par svarīgo.

STRĒLNIEKS

Daudz emociju, kas mazliet traucēs lietišķajās lietās, brt tu esi optimists un grūtības pārvarēsi. Darbā strādāsi ar pilnu jaudu, iedvesmosi kolēģus, taču jāraugās, lai tas tiek atbilstoši novērtēts. Ja ar situāciju neesi apmierināts, ir jārunā par algas pielikumu, vai jāmeklē jaunas izaugsmes iespējas. Patlaban ir labs laiks ielikt stabilus pamatus peļņai nākotnē. Dienu steigā neatstāj novārtā attiecības. Tās jākopj kā puķu dārzs, lai uzplaukst krāšņi ziedi. Uzaicini mīļoto cilvēku uz randiņu, bet, ja esi brīvs, saposies un izej sabiedrībā. Iespējama jauka tikšanās.

MEŽĀZIS

Domīgs noskaņojums... Tikai nesatraucies par lietām, ko nevari mainīt. Ja arī kaut kas nav pa prātam, mēģini saskatīt dzīvē gaišās krāsas. Ieklausieties citu viedokļos un izrādi toleranci pret

atšķirīgiem uzskatiem. Norises darbā uztver mierīgi, necenties „taisīt revolūciju” un nestrīdies ar vadību. Gan viss sakārtosies. Sirdslietās jāizanalizē situācijas un jāizdara secinājumi – kāpēc notiek, tā, kā notiek. Nedēļas nogalē vari doties ar draugiem piknikā vai sagādā kādu jauku pārsteigumu mīļotajam cilvēkam.

ŪDENSVĪRS

Garastāvoklis uz filozofiskas nots, pārdomas par dzīvi un vēlme kaut ko mainīt. Pat tāda sajūta, ka jāpieņem radikāli lēmumi, jāpamet darbs vai bizness, jākrāmē ceļasoma un jādodas uz viņu pasaules malu. Noskaiti līdz desmit un nedari neko steigā. Pārmaiņas jāveic palēnām, pamazām. Palūko, kādas jaunas iespējas varētu būt profesionālajā jomā, kas noderētu personības attīstībai. Bet par ceļasomu... Ir labs laiks atvaļinājuma plānošanai. Brīvdienās jāpievēršas mājas saimniecībai un radiniekiem, darāmā netrūks. Kad labi pastrādāts, palutini sevi ar izklaides pasākumu.

ZIVIS

Nevar saprast – kas ir, kas nav... Garastāvoklis mazliet uz „vissirslikti” nots. Šonedēļ jādomā par optimisma vairošanu un jācenšas notikumos un cilvēkos saskatīt tas labākais. Ja būsi nīgrs un pārāk kritisks, mazāk paveiksi un arī attiecības ar kolēģiem un tuviniekiem veidosies sarežģīti. Tajā pašā laikā prāts darbosies augstā līmenī un būs atvērts jaunai informācijai. Vari pieteikties kursos, apmeklēt semināru vai doties komandējumā. Brīvdienās vēlams neliels izbrauciens dabā vai sportiskas aktivitātes kopā ar savējiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu