Piektdienas horoskops: 2. jūnijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops piektdienai, 2. jūnijam. 

AUNS

Nemēģini izlikties pārāks vai viszinīgāks, it īpaši attiecībās ar priekšniecību vai kolēģiem. Ja spēsi paraudzīties uz situācijām ar optimismu un bez piktošanās, darbi veiksies labāk.

VĒRSIS

Piektdiena ir klāt! Izejot sabiedrībā, jutīsies kā zivs ūdenī. Neformālā pasākumā ir iespējas satikt noderīgus cilvēkus, kā arī iepazīties ar simpātisku personību.

DVĪŅI

Būsi nobriedis realizēt senas ieceres, taču tas prasīs daudz nervu un enerģijas. Esi gatavs mainīgām situācijām. Ja nav iespēju neko ietekmēt, tad nogaidi kamēr nemieri beidzas.

VĒZIS

Var rasties jaunas iespējas un piedāvājumi darba jomā. Būs labas idejas arī attiecībā uz biznesu, taču jātur kārtībā naudas lietas. Gatavojoties brīvdienām – ar tēriņiem apdomīgi!

LAUVA

Darba nedēļas izskaņā jau neliels pagurums. Jābūt uzmanīgam ar dokumentiem, viss rūpīgi jāpārlasa, elektroniskā formāta materiāli jānoseivo un kārtīgi jānoglabā. Iespējami nelieli pārpratumi.

JAUNAVA

Pirms izteikt kritiku, ieturi pauzi un labi padomā. Var gadīties, ka emociju iespaidā vārdi steidzas pa priekšu domām. Kāds no kolēģiem vai tuviniekiem var apvainoties.

SVARI

Šodien pārāk nepūlies un neuzņemies jaunus pienākumus, lai darāmais paliek uz nākamo nedēļu. Vairāk uzmanības jāvelta privātai dzīvei un attiecību tēmai - tur kaislības un emocijas.

SKORPIONS

Ja arī kaut kas nenotiek pēc tava prāta šeit un tagad, nesatraucies. Vēlāk varēsi izbaudīt sava darba augļus, un tie būs saldi. Vakarā jauka tikšanās un izklaides ar draugiem.

STRĒLNIEKS

Pasaule pieder drošajiem. Nepalaid garām iespējas iesaistīties jaunos, pelnošos projektos. Īstajā brīdī var uzrasties potenciālie sadarbības partneri ar intriģējošu piedāvājumu.

MEŽĀZIS

Šodien jādomā un jārīkojas ātri. Var būt grūti piemēroties apstākļiem, taču šobrīd galvenais ir nepalaist garām negaidīti radušās iespējas darbā vai biznesā.

ŪDENSVĪRS

Jauni kontakti un lietišķas tikšanās, kuru rezultāts iepriecinās. Var rasties iespējas piedalīties jaunā projektā un nopelnīt. Ieklausies intuīcijā, jo tā palīdzēs labāk saprast situācijas.

ZIVIS

Tev patīk brīvais peldējums, bet dzīve ievieš savas korekcijas. Profesionālajā jomā atbildīgi pienākumi un visi darbi jāpaveic apzinīgi. Toties vakarā vari doties dzīvē un baudīt bohēmu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu