Sestdienas horoskops: 3. jūnijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 3. jūnijam. 

AUNS

Rāma diena. Privātajā dzīvē daudz sirsnības, tomēr attiecību tēmā jāgādā par saskaņu un jāieklausās otrā cilvēkā. Brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas no pirmā acu skata.

VĒRSIS

Labprāt pievērsīsies saimniecības darbiem, jo mājās jau allaž kaut kas darāms atrodas. Pārdomas var sagādāt attiecību tēma. Izrunājies ar otru pusīti, un esi tolerants, ja viedokļi atšķiras.

DVĪŅI

Privātajā dzīvē uzklausi otru cilvēku, bet neapspried neko ar citiem. Tas, kas dziļi sirdī, jāglabā aiz „priekškara”. Pretējā gadījumā var uzrasties viszinoši padomdevēji, kas radīs lieku stresu.

VĒZIS

Šodien daudz mājas pienākumu. Saimniecības darbus paveiksi ar prieku un būs arī sirsnīga komunikācija ar tuviniekiem. Brīvajām sirdīm pavasarīgi romantisks noskaņojums.

LAUVA

Neplāno saimniecības darbus, bet atpūties un baudi dzīvi. Ļaujies romantikai un nelielai, iedvesmojošai bohēmai. Ar mīļoto cilvēku un draugiem kopā pavadītais laiks dos daudz pozitīvas enerģijas.

JAUNAVA

Vēlams neliels izbrauciens uz kādu tuvējo kaimiņvalsti vai vienkārši pie dabas. Iespējams, kaut kas jāsakārto arī attiecību jomā. Izrunājies ar otro pusīti. Brīvajiem ļaudīm labs laiks nopietnu attiecību veidošanai.

SVARI

Pirmajā vietā ģimenes tēma. Ja tev ir bērni, uzklausi viņu vēlmes un palīdzi ar padomu. Ja esi viens, tad atver sirdi mīlestībai. Iespējama aizraujoša satikšanās.

SKORPIONS

Svarīga privātā dzīve un sirdslietas. Ja esi brīvs, dzīve var uzdāvāt romantiskus piedzīvojumus. Pāriem derētu pavadīt laiku divatā – izrauties no ikdienības, kaut kur aizbraukt un sirsnīgi izrunāties par svarīgo.

STRĒLNIEKS

Pievērsies attiecību tēmai. Tās jākopj kā puķu dārzs, lai uzplaukst krāšņi ziedi. Uzaicini mīļoto cilvēku uz randiņu, bet, ja esi brīvs, izej sabiedrībā. Iespējama jauka tikšanās.

MEŽĀZIS

Sirdslietās jāizanalizē situācijas un jāizdara secinājumi – kāpēc notiek, tā, kā notiek. Nedēļas nogalē vari doties ar draugiem piknikā vai sagādā kādu jauku pārsteigumu mīļotajam cilvēkam.

ŪDENSVĪRS

Jāpievēršas mājas saimniecībai un radiniekiem, darāmā netrūks. Kad labi pastrādāts, palutini sevi ar izklaides pasākumu – dodies uz koncertu, izstādi vai zaļumballi.

ZIVIS

Prieku sagādās neliels izbrauciens dabā vai sportiskas aktivitātes kopā ar savējiem. Vējš matos un bezgalīgas brīvības sajūta sirdī. Iedvesmas pilna un pozitīva diena.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu