Pīlēns LRA kongresā runā par vērtībām, kas paaugstina labklājību (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Uldis Pīlēns
Uldis Pīlēns Foto: Paula Čurkste/LETA

"Apvienotajam sarakstam" (AS) jāsaliedējas par vērtībām, kas ceļ reģionus, tautsaimniecību, iedzīvotāju labklājību un ģimeni, šodien Latvijas Reģionu apvienības (LRA) kongresā sacīja AS dibinātājs, un jau notikušajām Valsts prezidenta vēlēšanām iepriekš pieteiktais Uldis Pīlēns.

Pīlēns aicināja atskatīties uz situāciju pirms gada, kad tika runāts par AS dibināšanu, - partiju apvienība nāca un grib pastāvēt par vērtībām, kas ceļ reģionos, uzlabo tautsaimniecību un nodrošina labklājību ik vienam, tajā skaitā, ģimenes vērtībām.

AS veidojošās partijas un biedrība Latvijā ir pacēlusi politisko kultūru augstākā līmenī, ka valstī notiek koncentrēšanos uz rezultātiem nevis uz lozungiem, pauda Pīlēns, uzsverot, ka tikai ar cerību, ticību un rīcību var tikt sasniegts rezultāts.

Kongresa atklāšanā pēc LRA līdera, Saeimas priekšsēdētāja Edvarda Smiltēna aicinājuma pasākumā vai nu runas teica vai arī īpaši tika pieteikti AS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Edgars Tavars, "Liepājas partijas" vadītājs Uldis Sesks, iekšlietu ministrs Māris Kučinskis, veselības ministre Līga Meņģelsone, zemkopības ministrs Didzis Šmits un vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Māris Sprindžuks.

LRA ir viena no AS veidojošajām partijām.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu