Sportisks, smaidīgs un laipns. Ko par Rinkēviču saka viņa dzīvokļa kaimiņi? (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA, Ekrānšāviņš no video

8. jūlijā pēc inaugurācijas Rīgas pils, kā arī Jūrmalas rezidence tiks nodota Latvijas jaunā prezidenta Edgara Rinkēviča pārziņā. Līdz tam Rinkēvičs dzīvos Jūrmalā - parastā padomju četrstāvu mājas dzīvoklī.

Raidījums RUS LSM "Šovakar" paciemojās Jūrmalā un aprunājās ar Edgara Rinkēviča  kaimiņiem, uzzinot nedaudz vairāk par to, kāds viņš ir - topošais valsts vadītājs.

Kaimiņš Igors, ko sastopam pie ieejas par viņu runā labi: "Es priecājos par to, ka viņš kļuva par prezidentu. Es bieži skatījos, ko viņš dara savā darbā. Kā ārlietu ministrs viņš visu darīja pareizi. Manuprāt, viss būs labi."

Cits kaimiņš, Pēteris, par Edgaru Rinkēviču izsakās tā: "Ļoti akurāts, gudrs, sportisks. Zinu, ka viņš spēlē tenisu, brauc ar velosipēdu, daudz ziemā devās pastaigās [..] Kopš aizgāju pensijā, jau 16 gadus šajā namā esmu pārvaldnieks, un nekad ar viņu nav bijušas problēmas. [..] Esmu pazīstams ar viņa mammu Birutas kundzi, esam kopā apmeklējuši pasākumus."

Kaimiņiene Līga arī priecājas par savu kaimiņu: "Es viņu parasti redzu, kad viņš brauc uz darbu. Pēc viņa atnāk šoferis, un viņi aizbrauc. Cik reizes esmu viņu satikusi, viņš vienmēr ir jautrs, smaidīgs, vienmēr sveicina, nevis izturas augstprātīgi. Priecājos, ka kaimiņš izcīnīja šo uzvaru. Es viņam uzticos. Viņš man ļoti patīk. Patīkams pārsteigums mums visiem."

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu