Otrdienas horoskops: 6. jūnijs

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 6. jūnijam. 

AUNS

Lietišķajā jomā nekautrējies runāt par samaksu un skaties uz izdevīgumu. Var rasties vēlme palutinātu sevi un savējos ar ko skaistu, gardu vai māksliniecisku.

VĒRSIS

Turies pie ierastās konservatīvās līnijas: visu rūpīgi izrēķini, un apdomā. Bet, ja tiešām gatavojies kādam jaunam solim, tad vajag konsultantus.

DVĪŅI

Labi darbosies intuīcija un pats būsi pārsteigts, ka pēkšņi esi nācis klajā teju vai ar gaišreģu cienīgiem pareģojumiem: par situācijām, cilvēkiem, viņu nolūkiem.

VĒZIS

Svarīgi darboties kopā ar profesionāliem cilvēkiem, kam daudz nekas nav jāskaidro. Tad ar pienākumiem tiksi galā un būs arī labums finanšu izteiksmē.

LAUVA

Veiksme būs ar tevi, ja pratīsi noskaitīt līdz desmit, apstāties, padomāt, nesteidzīgi un kārtīgi visu izrēķināt. Nedrīkst pieņemt straujus lēmumus un rīkoties emociju iespaidā.

JAUNAVA

Esi praktisks un strādā precīzi, ne brīdi neatslābinot uzmanību. Diezgan piņķerīga diena, kad var gadīties dažādas kļūmes. Vakarā vajag atpūsties, pievēršoties kādām kustīgām aktivitātēm.

SVARI

Sarežģīta diena. Iespējams, jādara vairāk, nekā plānots vai salīgts. Ja neesi mierā ar šībrīža apstākļiem vai sadarbību, tad kaut kas jāmaina. Paplašini darbošanos.

SKORPIONS

Darbā nepārpūlies. Kaut ko vari atlikt arī uz vēlāku laiku. Varbūt pienācis brīdis, kad jāpadomā par tālāk ejamo ceļu, vērtībām, dzīves jēgu – ir lielisks laiks garīgai izaugsmei.

STRĒLNIEKS

Piemērots brīdis, lai ieskicētu jaunus peļņas plānus. Neparastas un interesantas idejas gūs ievērību. Neatdod gan tās kādam tāpat vien, jo autoram vienmēr pienākas daļa ienākumu.

MEŽĀZIS

Ja pēkšņi šķiet, ka visu zini par visiem labāk, tad atceries, ka pārlieka pašpārliecinātība var kaitēt. Ir vērts ieklausīties kolēģos. Kopā darītais sniegs labākus rezultātus.

ŪDENSVĪRS

Nekad nav tā, ka viss ideāli. Ja rodas problēmas un satraukumi, tad neņem tuvu pie sirds. It īpaši par to, ko nevari ietekmēt. Un turies tālāk no nīgriem ļautiņiem.

ZIVIS

Ar lietišķajiem projektiem esi apdomīgs – vairākkārt pārdomā un parēķini, un pārāk nepaļaujies uz citu solījumiem. Varbūt ir vērts kaut ko papildus pamācīties, lai ieceres realizētos veiksmīgāk.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu