Ar smadzeņu vēzi sirgstošā Šenona Dohertija dalās ar skarbiem foto no staru terapijas (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: https://www.instagram.com/theshando

Deviņdesmito gadu televīzijas seriāla "Beverlihilsa 90210" zvaigzne Šenona  Dohertija publiski atklājusi, ka ceturtās stadijas krūts vēzis nu ir metastazējies viņas smadzenēs. Aktrise drosmīgi savā Instagram kontā dalās ar privātiem video un foto, kas atklāj smago ārstniecības gaitu. 

Dohertijai vēzis atgriezās 2020. gada beigās, un jau bija radušās metastāzes — situācija, kurā vēža šūnas vairojas un izplatās citās ķermeņa daļās. Janvārī pārbaudēs atklājās, ka tas tagad ir izplatījies arī smadzenēs, raksta Dailymail.co.uk.

Dohertijas kundze dalījās ar īpaši privātiem foto un video, kur viņa gatavojas staru terapijai, kuras laikā vēža šūnas tiek iznīcinātas ar jaudīgiem rentgena stariem.

Atklātā komentārā viņa saka: "Tā var izskatīties vēzis" un paskaidro, ka viņas  klaustrofobija ļoti apgrūtina ārstēšanu.

Foto: https://www.instagram.com/theshando
Foto: https://www.instagram.com/theshando
Foto: https://www.instagram.com/theshando

Cīņā ar krūts vēzi viņai veikta gan ķīmijterapija un apstarošana, gan mastektomija.

2020. gada februārī aktrise atklāja, ka pēc trīs gadu cīņas bauda remisijas stāvokli, bet jau 2021. gadā slavenība paziņoja, ka jau atkal cīnās, lai izdzīvotu.

Pēdējos gados saslimstības rādītāji ASV ir palielinājušies par 0,5 procentiem gadā, ko, pēc ekspertu domām, varētu izraisīt sieviešu liekā ķermeņa masas palielināšanās kopumā, kā arī auglības līmeņa samazināšanās un sieviešu vecuma palielināšanās pirmajās dzemdībās.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu