VIDEO ⟩ Invalīdu stāvvietas meklējumi vīrietim pie "Arēna Rīga" beidzas ar sodu (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: connel/Shutterstock

Maijā, kad Rīgā norisinājās pasaules čempionāts hokejā, stāvlaukums pie "Arēnas Rīga" pārtapa par fanu zonu. Tiesa, liepājnieks Vadims vēl pirms lielajiem hokeja svētkiem "Arēnā Rīga" apmeklēja koncertu un tika naudas soda, vēsta raidījums "Bez tabu".

Liepājnieks galvaspilsētā viesojās krietni pirms hokeja turnīra, "Arēnā Rīga" apmeklējot rokkoncertu. "Man ir grūtības, man spēka nav… Man ir onkoloģija 4. stadijā," Vadims izskaidro, kālab automašīnas vējstiklā izlikta invalīdu stāvvietas karte.

Viņš atminas, ka savulaik pie "Arēnas Rīga" stāvlaukuma bijusi paceļamā barjera un cilvēki, kuri regulēja satiksmi, kā arī pie A ieejas atradās invalīdu stāvvieta. Šobrīd situācija izrādās absolūti citāda.

Liepājnieks krustu šķērsu izbraukāja visu stāvlaukumu, meklējot tā dēvēto invalīdu stāvvietu, taču plašajā asfaltētajā zonā no īpašās zīmes ne miņas. Vadims devās pie arēnas darbiniekiem, kuri paskaidroja, ka invalīdu stāvvietas nu atrodas citviet, norādot, kā liepājniekam līdz turienei aizkļūt.

Šis process Vadimam aizņēmis aptuveni 20 minūtes.

"Jupis tevi rāvis," saka Vadims. Pēc koncerta viņš saņēmis "brīnišķīgu" vēstuli no stāvvietas apsaimniekotājiem, uzņēmuma "EuroPark", - invalīdu stāvvietas meklējumi liepājniekam izmaksājuši 25 eiro.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu