VIDEO Ģimenei Talsu pusē autoserviss liek maksāt teju 2000 eiro par neejošu spēkratu (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: DuxX/Shutterstock

Kāda ģimene Talsu pusē Vācijā iegādājušies automašīnu, taču vēl nesasnieguši galamērķi, kad automašīna sākusi niķoties. Ar autoevakuatora palīdzību pāris nokļuva Talsos, kur vērsās autoservisā. Tiesa, remonts izvērsies ne tā, kā cerēts, vēsta raidījums "Bez tabu".

"Mašīnu sataisīja, it kā gāja, bet piestartējot auto raustījās," norādīja Armands. "Un tad trešajā reizē, kad viņi nomainīja to smidzinātāju, kaut kas aizgāja pa gaisu tai mašīnai."

Strīdā ar SIA "LMK" servisu Armands neko nepanāca, tāpēc devās uz citu servisu – SIA "LM Auto". Abas remontdarbnīcas gan ir cieši saistītas, jo abām juridiski ir viens un tas pats valdes loceklis. Otrā servisā, nezinot, kur iepriekš automašīna labota, atklāja, ka motora zobsiksna uzlikta ačgārni.

Kļūdu pieļāvušā servisa pārstāvis atminējās, ka "fordiņa" saimnieks no remontdarbnīcas "izbrauca ar ejošu automašīnu, nedega neviena lampa". Tiesa gan, pārstāvis arī piebilst, citējam: "Vienkārši sanāk tā, cilvēkam mašīnu "iesmērēja" Vācijā. Mašīnu pārkarsēja. To atveda te. Sataisīt sataisīja. Es viņam arī silti ieteicu pārdot to. Pats nebrauc, nebūs forši."

Pēc 2000 kilometru nobraukuma mašīnai pazudusi jauda. Atkal jau izsaucot autoevakuatoru, Armands vērsās SIA "LM Auto" servisā, kur konstatēts turbīnas bojājums.

Šoreiz ģimeni šokē remonta izmaksas - teju 2000 eiro. Sākotnēji Armands gatavojās par pakalpojumu samaksāt, bet, uzzinot jaunāko informāciju, vēlme pazudusi.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu