Video "Samaksāju 500 eiro." Jaunā māmiņa vīlusies nopirktā diplomdarba kvalitātē (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Kāda jauna māmiņa brīvā laika trūkuma dēļ nolēmusi samaksāt 500 eiro kompānijai, kas viņas vietā uzrakstītu diplomdarbu. Sieviete par darba kvalitāti ir vīlusies, vēsta raidījums "Bez tabu".

Sieviete, kura vēlējusies palikt anonīma, ir vīlusies par darba kvalitāti. Viņa grib saņemt naudu atpakaļ, taču izpildītājs to neatmaksā.

"Vēlos sūdzēties par kompāniju, kura tik ļoti sevi slavē ar palīdzēšanu studentiem, kuriem nav laika rakstīt savu darbu. Uzrakstīju absolvents.lv, lai uzraksta man diplomdarbu. Esmu kļuvusi par jauno māmiņu, pašai laika uzrakstīt nebija. Darbu uzraksta ļoti pavirši, neievēro darba noteikumus, termiņus. Par to vēl paprasīja 500 €. Naudu atmaksāt atsakās, lai gan mājaslapā rakstīts, ka naudu šādos gadījumos atmaksā. Vēlos, lai tiktu veikta pārbaude, cik ļoti likumīga darbība tiek veikta šajā uzņēmuma," raidījumam stāsta anonīmā māmiņa.

Izglītības kvalitātes valsts dienests atgādina, ka studiju pamatdoma ir zināšanu apguve, savas kvalifikācijas celšana.

Latvijas Universitātē šobrīd notiek diplomdarbu aizstāvēšana. Ja ar plaģiātisma meklēšanas ierīcēm šādu darbu izķeršana varētu būt grūtāka, tad, uzdodot pareizos jautājumus, varot viegli saprast, ka students darbu nav rakstījis pats.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu