Influencere: sievietes, jaunās māmiņas - jūs šādas neesat vienas! (4)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram

Kanādiešu ietekmētāja Sāra Nikola Lendrija vēlas, lai jaunās māmiņas zinātu, ka viņas nav vienas. Arī viņai pēc bērniņa ķermenis tā arī nespēja atgūt formu un, iespējams, to arī neatgūs. Sāra uzsver, ka šai "tabu" tēmai ir jāpazūd un sievietēm nav jākautrējas no sava ķermeņa, kas ir iznēsājis bērniņu!

Kanādiešu influencere, kas pazīstama kā The Birds Papaya, sociālajā tīklā Instagram pozē spilgti oranžā Knix peldkostīmā, kas parāda viņas ķermeni pēc dzemdībām. 

Lendrija videoklipā stāsta, ka viņa apzināti dalās ar divus gadus veco "pēcdzemdību ķermeni", kas tā arī nav zaudējis "mazuļa svaru".

Lendrija ziņojumā atzina, ka šī tēma ir tabu. "Ir nogurdinoši, ka nevaram runāt par to, bet mums ir vienkārši klusi jācīnās," viņa iesāk, pirms atzīst, ka sver tikpat, cik 9. grūtniecības mēnesī.

Foto: Instagram

"Esmu aktīva, man patīk mans dzīvesveids, jā, apzinos arī savu nesakārtotās ēšanas vēsturi, bet baudu to, ar ko esmu svētīta šodien," viņa raksta. "Ne visas to [svaru] zaudē. Ne uzreiz. Dažreiz nemaz..."

Lendrija vēlas, lai sievietes, kas jūtas sabiedrības spiestas zaudēt grūtniecības laikā uzņemto svaru, zinātu, ka viņas nav vienas, un piebilda, ka ar to ir daudzām jātiek galā.

"Esmu gājusi pie ārstiem, pārbaudījusies un pārliecinājusies, ka gādāju par savu veselību un rūpējos par sevi pēc bērna iznēsāšanas," Lendrija teica.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu