VIDEO BMW vadītājs uz ceļa sarīko drāmu, kas beidzas ar sitienu pa seju (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ar bīstamu un ļoti muļķīgu uzvedību uz lielceļa Čehijā izcēlies kāds BMW autovadītājs - viņš bez iemesla neļāva citam autovadītājam viņu apdzīt.

Tātad, kā redzams video kadros, video autors nolemj pārkārtoties kreisajā joslā un apdzīt priekšā braucošo BMW, taču tajā brīdī agresīvais braucējs sāk spiest gāzi grīdā un neļauj manevru pabeigt.

Pēc pāris sekundēm redzams, ka BMW brauc pa divām joslām un ļoti rupji nogriež ceļu šoferim, kurš brauc pa kreiso joslu. Turklāt BMW vadītājs vēl sāk strauji bremzēt. Video autors ātri pārkārtojas atpakaļ uz labo joslu, taču BMW atbild ar tādu pašu manevru, neļaujot sevi apdzīt.

Šādi abi autovadītāji apmainās ar "laipnībām" vairākas reizes līdz brīdim, kad satiksme kļūst lēnāka un BMW vadītājs divas reizes teju izraisa avāriju. Kādā brīdī satiksme apstājas, BMW vadītājs izkāpj no sava auto un dodas video autora virzienā. Abi vairākas sekundes skaidrojas, kā dzirdams, viss notiek augstos toņos. Pēc tam BMW šoferis iekāpj atpakaļ savā auto un abi turpina ceļu.

Video autors stāstīja, kas noticis pirms tam: "Incidents notika Čehijā. Es braucu ar 130 km/h un gribēju apdzīt auto, kas brauca man priekšā ar aptuveni 100 km/h. Pa kreiso joslu tikmēr brauca cits auto ar 135 km/h. Līdzko josla bija brīva, parādīju pagriezienu un sāku manevru."

Tajā brīdī aizmugurē parādījies melnais BMW, kurš burtiski lidojis ar 200 km/h. BMW vadītājs signalizējis ar tālajiem lukturiem un pīpinājis. BMW vadītājs uzskatījis, ka video autors iebraucis "viņa joslā".

Video autors norādīja, ka BMW esot parādījies ļoti strauji un nav palaidis viņu kreisajā joslā, lai varētu apdzīt priekšā braucošo auto. BMW vadītājs turpināja agresiju uz ceļa. Tas viss noslēdzies ar to, ka BMW vadītājs esot iesitis pa seju video autoram.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu