Miljardieri Masks un Zakerbergs viens otru izaicina uz cīņu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: JUSTIN SULLIVAN

Miljardieri Īlons Masks un Marks Zakerbergs tiksies cīņā būrī, liecina abu tehnoloģiju magnātu sarakste sociālajos tīklos.

Elektromobiļu kompānijas "Tesla" dibinātājs Masks sev piederošajā sociālajā tīklā "Twitter" paziņoja, ka ir "gatavs cīņai būrī" pret sociālā tīkla "Facebook" dibinātāju Zakerbergu.

"Facebook" un "Instagram" māteskompānijas "Meta" vadītājs uz to atbildēja, publicējot Maska tvīta ekrānuzņēmumu ar parakstu "atsūti norises vietu".

Masks Zakerbergam atbildēja, ka cīņa notiks cīņas sporta organizatora "Ultimate Fighting Championship" (UFC) zālē "The Octagon" Lasvegasā.

Vēlāk Masks saviem "Twitter" sekotājiem pastāstīja, ka viņam ir "lieliska kustība", kuru viņš sauc par valzirgu, "kur es tikai guļu virsū savam pretiniekam un neko nedaru". Tam sekoja vairāki īsi video ar valzirgiem, kas varētu liecināt, ka cīņa būrī nav uztverama nopietni.

Masks, kuram šomēnes paliks 52 gadi, atzina, ka "es gandrīz nekad nesportoju, izņemot tad, kad paceļu un metu gaisā savus bērnus".

Savukārt 39 gadus vecais Zakerbergs ir trenējies jauktajā cīņas mākslā un nesen uzvarējis džiudžitsa turnīros.

Šomēnes "Meta" darbiniekiem prezentēja plānus veidot teksta saziņas vietni, kas varētu konkurēt ar "Twitter", britu sabiedriskajai raidorganizācijai BBC atklāja anonīmi avoti.

"Meta" preses pārstāvji apstiprināja, ka tiek veidota tāda platforma, kas Maska "Twitter" varētu apdraudēt vairāk nekā mazāki konkurenti "BlueSky" vai "Mastodon".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu