Krivenchy: Es esmu laikam sapioseksuāls (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Jānis Krīvēns (Krivenchy)
Jānis Krīvēns (Krivenchy) Foto: Lauris Vīksne

“Es esmu laikam sapioseksuāls. Man patīk “smadzenes”,” intervijā “YouTube” kanālā “Generation Famous” saka pazīstamais podkāstu vadītājs, producents, TV personība, grupas “Singapūras satīns” dalībnieks Jānis Krīvēns jeb Krivenchy.

Intervijā sarunu šovam Krīvēns atklāj, kādai jābūt viņa sapņu sievietei līdzās.

"Viņai jābūt inteliģentai, jo es esmu laikam sapioseksuāls. Man patīk “smadzenes”. Smukai arī, protams, tas nenāktu par sliktu, bet smadzenes un prāts ir tieši tas, kas man patīk visvairāk, jo tas veido pārējo personību," stāsta Krivenchy.

 "Bezmaz vai vajag, ka viņa ir “she don’t need no man” (viņai nevajag vīrieti), kura nesēž tev uz kakla, bet viņa arī “močī” – viņa ir “mašīna” tieši tāpat kā tu, un jūs viens otru papildināt, jūs esat spēcīga komanda. Jūs abi esat gana pašpietiekami, bet kopā ir foršāk," sapņu sievieti turpina raksturot Krīvēns.

Savu tagadējo attiecību statusu Krīvēns neatklāj: "Konfidenciāla informācija. Es vispār to nevienam nestāstu, tāpēc ka vienreiz jau bija tāds “iegrābiens”, kad es kaut ko sāku runāt par to, ko daru privātajā dzīvē, tas bija pilnīgi pa visām ziņām. Es vairs tā negribu."

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu