Ella Fūrmane par pieņemšanos svarā: es nevaru to sev piedot

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

"YouTube" intervijā raidījumā "Generation Famous" dīdžejmeitene Elīna Fūrmane (DJ Ella) atklāj kādu privātu un personīgu atskārsmi par sevi.

"Es daudz dzīvoju šodienai - mēģinu izbaudīt brīdi. Esmu diezgan spontāna visā," sevi raksturo Ella. Bet, ja viņai būtu jādod padoms sev pagātnē, tad viņa tomēr ieteiktu nedaudz tolaik savā šerpumā piebremzēt un ieklausīties apkārtējos un sevī.

"Pandēmijas laikā es arī izgāju terapiju, un mana terapeite domā, ka "Ellas imidžu" es izveidoju pēc sava tēva nāves, kad, iespējams, meklēju mīlestību, gribēju būt visu mīlēta... Tas bija traģiski - viss plīsa un lūza... [..] Bet atskatoties uz šo pieredzi Latvijā un apkārtējo cilvēku negatīvismu, kaut viņi mani nepazina, tas bija pagrieziena punkts, no kā es daudz mācījos," stāsta uzņēmēja. 

"Šajos gados esmu sapratusi, ka kļūdīties nav slikti, bet tagad man šķiet, ka es varētu mazliet veselīgāk dzīvot, jo mēs ar līgavaini visu laiku ēdam ārā restorānos, un man liekas, ka es esmu tāda apaļīgāka palikusi. Es nevaru sev to piedot. Varbūt tāpēc esmu kritiska pret sevi. Par citām lietām gan man liekas, ka visas kļūdas sev esmu piedevusi," drosmīgi raidījumā atzīst Ella. 

Nākotnē Ella sapņo arī par bērniņu savā ģimenē: "Nu vismaz vienu!"

Vairāk skatoties video!

CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu