VIDEO "Triumph Tiger 900" jeb ceļojumu motocikls katrai dienai

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

"Triumph Tiger 900" ir vidēja svara "dual sport" motocikls, kas 2020. gadā aizstāja izskatā līdzīgo "Triumph 800". To raidījumam "TV Autoziņas" izrāda motobraucējs Jānis Kļaviņš.

Ceļojumu motociklam ir lielāka 20 litru bāka, LED gaismas, uzlabota piekare un "Brembo" bremzes. Motociklam ir vairākas modifikācijas, kopumā pa visiem pasaules tirgiem pat sešas.

Šis ir "Triumph Tiger 900 Rally Pro". "Rally Pro" versijai ir par četriem centimetriem augstāks sēdeklis nekā "Tiger 900 GT Pro", kā arī citāda izmēra bezkameru riepas - 21 colla priekšā, 17 aizmugurē.

Ražotāja norādītais 201 kg palīdz vieglāk kontrolēt motociklu pilsētā. "Tiger 900" savai klasei ir labi aprīkots. Tam ir septiņu collu šķidro kristālu displejs, apsildāms sēdeklis un rokturi.

Vēl viena būtiska atšķirība ir trīs cilindru dzinējs. Paātrinājums ir maigs un mierīgs, to viegli kontrolēt. "Triumph Tiger 900" ir sagatavots aprīkošanai tālākiem braucieniem.

Savukārt, ja motocikls iegādāts bezceļu piedzīvojumiem, vajadzēs citas riepas, jo standarta riepas domātas asfaltam. Motocikla cena pie "Triumph" oficiālā pārstāvja SDK, "Triumph Riga", ir 16 490 eiro, pa vidu starp vieglo "Tiger 660 Sport" un topmodeli "Tiger 1200".

Plašāk "TV Autoziņas" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu