Keita atklāti koķetē ar Federeru; tenisa zvaigznes sieva pauž nepatiku (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/SIPA/AP/Scanpix, TVNET kolāža

Beidzot arī Velsas princese Ketrīna apmeklējusi slaveno Vimbldonu, lai kopā ar labu draugu, tenisa zvaigzni Rodžeru Federeru VIP ložā vērotu klātienē spēles. Izskatījās, ka Keita īpaši izbauda šo mirkli, esot līdzās astoņkārtējam Vimbldonas uzvarētājam, kamēr Rodžera sievai Mirkai tas ne visai patika...

Keitai un Rodžeram ir īpaša saikne, jo abi ir pazīstami jau labu laiku un abus vieno mīlestība pret tenisu. Kā jau rakstījām, nesen Keita pat pieņēma izaicinājumu un devās spēlēt tenisu ar leģendāro Federeru. 

2017. gadā Keita pat pārkāpa karalisko protokolu un trīsreiz noskūpstīja čempionu uz vaigiem, apsveicot ar astoto uzvaru turnīrā, kamēr Velsas princis un Federera sieva Mirka to visu ar stingu seju vēroja. Rotaļīgā draudzība sniedzas arī ārpus laukuma, jo Keita un Rodžers kopā strādā pie vairākiem labdarības projektiem.

Arī šogad, kad pirms spēles Federeram tika veltīti vētraini aplausi, aizrautīgi applaudēja arī līdzās stāvošā Keita. Tikmēr Rodžeram līdzās stāvošā sieva neslēpa savu neapmierinātību par šādu uzmanību vīram no Keitas puses. 

Foto: AP/Scanpix
Foto: AFP/SCANPIX
Foto: EPA/Scanpix
Foto: SIPA/Scanpix
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu