VIDEO Talsos autovadītājs par cita šofera naudu ielej degvielu un aizbēg (7)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Degvielas uzpilde.
Degvielas uzpilde. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pie raidījuma "Bez tabu" vērsās kāds vīrietis, kurš degvielas uzpildes stacijā Talsos piedzīvojis ārkārtīgi nepatīkamu situāciju.

Mārtiņš stāsta par notikušo: "1. jūnijā ap plkst. 13.30 devos ar savu melnas krāsas BMW uz "Neste" benzīntanku Talsos. Apstājos pie sūkņa Nr. 2. Veicot maksājumu, nopīkstinot bankas karti, apjautu, ka maksājums ir par 50 eiro. Secinādams, ka degvielas tvertne būs par mazu šādam degvielas apjomam, uz ekrāna nenospiežot sūkņa numuru, devos uz veikalu, lai uzjautātu, vai nav iespējams šo maksājumu anulēt."

Līdzās esošajā veikalā atbildes Mārtiņš gan nesaņēma, jo "Narvesen" neatbild par degvielas uzpildes stacijā notiekošo. Atgriežoties atpakaļ, autovadītājs piedzīvoja šoku - uz ekrāna vairs neesot bijusi iespēja izvēlēties sūkni un veikt uzpildi.

"Ievietoju pistoli, un pēc 20 sekundēm sapratu, ka darbība nenotiks. Piegāju pie sūkņa Nr. 1, kur ekrānā rādījās, ka ielieta degviela par 50 eiro. Kad biju veikalā, pamanīju, ka pie sūkņa Nr. 1 stāvēja zilas krāsas apvidus auto, kura vadītājs, iespējams, piesavinājās manu degvielu," pauda vīrietis.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu